Sådan oprettes en Abs Diet Plan

02/24/2014 by admin

Sådan oprettes en Abs Diet Plan

Abs kost - der har faktisk ikke noget at gøre med dine mavemuskler--er baseret på den tro, at en person bør spise ofte, men klogt. Nogle af retningslinjerne for Abs kost er magen til andre kost planer, som foreslår, at du drikker rigeligt vand, undgå alkohol og spise små måltider hele dagen. Forskellen i Abs Diet program, men ligger i slags mad du skal spise. Ved at følge fødevarevalg skitseret i forkortelsen ABSDIETPOWER, kan du udvikle din egen Abs kost plan.

Instruktioner

• Kend din magt fødevarer. Disse 12 fødevarer danner grundlaget for din daglige kost, og hvert måltid skal indeholde mindst to, hvis ikke tre, af dem. Akronym ABSDIETPOWER vil hjælpe dig med at huske de 12 fødevarer: mandler og andre nødder; bønner og bælgfrugter; spinat og andre grønne grøntsager; mejeriprodukter, fedt gratis og lav fedt; Instant vanilie, uden tilsat sukker; æg; Tyrkiet og andre magert koed; peanut butter, alle naturlige og begrænset til 3 tbsp. om dagen; olivenolie; hele korn brød og korn; ekstra protein, som valleprotein pulver; og hindbær og andre bær.

• Spise seks gange om dagen, indarbejde kraft foods i dine måltider. Supplere din tre større måltider med tre mindre snacks, så du spiser hver to til tre timer. Du vil føle fuld og tilfredse, som vil sænke risikoen for overspisning.

• Drik dine kalorier, hvis du ikke kan faktisk spise dem. Gøre magt smoothies med bær, vallepulver, fedtfri yoghurt og is, som kan erstatte et måltid eller en snack. Hvis du er for travlt om morgenen at spise morgenmad, lave dig selv en smoothie og drikke det på vej til arbejde.

• Glem alt om kalorieindhold optælling. Så længe du spiser magt fødevarer og at være fornuftigt med dine proportioner, du behøver ikke at optage alt, hvad har du spist hele dagen.

• Undgå alkohol hvis det er muligt, eller Begræns dit indtag til tre alkoholholdige drikkevarer om ugen. Alkohol indeholder en masse tomme kalorier, der giver nogen ernæringsmæssige indhold.

• Øge dit indtag af vand til otte glas om dagen. Vand holder dig mæt, hjælper kroppen til at skylle affald og transporterer tiltrængt næringsstoffer til dine muskler. Drik fedtfattig mælk og grøn te, men grænsen soda til to gange om ugen.

• Ignorer disse retningslinjer for ét måltid om ugen, og forkæl dig selv. Denne splurge vil forny din viljestyrke for den følgende uge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com