Udstyr til handicappede til hjælp med hverdagen

02/16/2014 by admin

Udstyr til handicappede til hjælp med hverdagen

Udstyr, hjælper handicappede med aktiviteter i hverdagen er kendt som adaptive udstyr. Adaptive udstyr er nødvendigt at gøre daglige opgaver lettere for permanent eller midlertidigt handicappede; Det hjælper også gør dem komfortable i deres omgivelser. Nogle af dette udstyr kan kræve hjem ændringer, afhængigt af graden og typen af handicap involveret.

Udstyr til fysisk handicappede

En bred vifte af adaptive udstyr er til rådighed til at hjælpe de fysisk handicappede. Manuel eller motoriseret kørestol, kørestolsramper, indendørs trappelifte og kørestol elevatorer for køretøjer hjælpe dem, der har ringe eller ingen lavere kropsfunktion. Motoriseret scootere støtte mennesker med flere indendørs mobilitet, der har brug for hjælp til at komme rundt udendørs. Vandrere hjælpe mennesker, der er mobil men har brug for ekstra hjælp med at gå. Sikkerhed barer og bruser stole er eksempler på badeværelse udstyr til fysisk handicappede. Afhængigt af sværhedsgraden af handicappet, fodring udstyr, såsom sprøjtede fodring kopper eller redskaber med særlige håndtag, også yde hjælp.

Aids for synshandicap

For folk der er blinde eller har nedsat syn, en bred vifte af adaptive aids forbedre hverdagen. Stokke og hjælpemidler såsom rollatorer hjælpe de synshandicappede komme rundt. Blinde kan drage fordel af værktøjer, at indarbejde Braille, herunder ure, spil, linealer og viser, at oversætte computer skærmen data i Braille. Tale-enheder, herunder ure, ure og madlavning redskaber, er tilgængelige, samt stemme anerkendelse software til computeren, der omsætter talte ord til maskinskrevet ord.

Hjælp til hørehæmmede

Mennesker, der er døve eller hørehæmmede har valget af mange nyttige hjælpemidler. Telefon og døren signalers flash en nærliggende lampe når indgående opkald kommer ind eller dørklokken skubbes. Røgalarmer med stroboskoplys, vækkeure, at ryste seng og billedtekster dekodere for tv alle tillader hørehæmmede mennesker klare hverdagen. Tele-Typwriters mulighed at kommunikere over telefonen ved at oversætte skrevne beskeder til en lyd-baserede kode.

Udstyr til psykisk handicappede

Mennesker med psykiske handicap skal muligvis adaptive udstyr til at hjælpe dem fysisk, kørestole og fodring udstyr. Mentalt handicappede børn med fordel multisensoriske udstyr, hvor de lærer fra forskellige sanseoplevelser i et tillidsfuldt miljø fri for pres. Edb-programmer er tilgængelige at uddanne psykisk handicappede voksne og børn og lære dem grundlæggende PC-færdigheder. Edb og automatiseret spisning enheder, hjælpe audio-foranledning enheder eller video-instruktion materialer mentalt handicappede mennesker lære livsfærdigheder, bo på opgaven og fuldføre daglige opgaver.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com