Nakkesmerter & stiv nakke behandling

04/15/2013 by admin

En stiv hals og nakke smerter kan skabe ravage på livskvalitet og være invaliderende hvis lov at fortsætte alt for længe. Heldigvis er der mange behandlinger derude, der er ikke-invasive og kan give hurtig lindring, ofte permanent.

Kiropraktik

En kiropraktor kan være i stand til at give lindring fra smerter i nakken og stivhed ved at manipulere rygsøjlen og tage presset ud af følsomme områder.

Massage

Hvis problemet er muskuløs, være en massage terapeut stand til at arbejde ud af stive muskler, lindre smerter ved at udrydde spændinger. De fleste fordel kommer fra regelmæssig massage, selvom én session kan give nogle hjælp.

Akupressur

Mange mennesker oplever lindring af deres lidelser med denne kinesiske terapi, hvor presset er placeret på acupoints af kroppen til at hjælpe med at lindre smerter eller sygdom i visse områder.

Yoga eller strække

Enkle strækninger eller yogastillinger kan bidrage til at frigive spændinger fra muskler, led og ryggen selv. Som nybegynder, start langsomt, ikke presse for hårdt, og husk at trække vejret langsomt og dybt.

Varme terapi

Jævnligt kan bruge en varmepude eller iført en varme patch arbejde på at frigive spændinger, derved udrydde smerter og stivhed.

Medicin

Over-the-counter medicin såsom Advil (ibuprofen) og Aleve (naproxen) kan hjælpe nakkesmerter og stivhed af bliver sløve smerter og reducere inflammation. Din læge kan ordinere noget stærkere, hvis disse medicin ikke yde nødhjælp.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com