Hvordan man laver en naturlig behandling for blødende tandkød

05/02/2013 by admin

Denne naturlige behandling for blødende tandkød hjælper med at forbedre tyggegummi sundhed og lindre irriteret tandkød. Blødende tandkød er et tegn på at dit tandkød ikke er særlig sundt. Det er vigtigt at bruge ordentlig tandpleje til at forbedre sundheden for dit tandkød, og forhindre fremtidige dental komplikationer som følge af dårlig tandkød, såsom tandkødssygdomme. Brug denne behandling sammen med ordentlig tand og tandkød pleje.

Instruktioner

• Om morgenen, når du går til at børste dine tænder, justere din tandbørste med din almindelige tandpasta. Tilføj en dråbe af enten myrra olie eller salvie olie, og en dråbe af eucalyptus olie eller citronolie. Før børste dine tænder lige normal, Sørg for at fokusere på tandkødet først for lidt.

• Når du går til at børste dine tænder om natten, dække din tandbørste med din almindelige tandpasta, hvorefter der tilsættes en dråbe geranium olie, clary salvie olie eller tea tree olie. Som før, Sørg for at børste langs tandkødet før fokuserer på tænderne.

• Fortsætte med at gøre dette indtil tandkødet har stoppet blødningen. Jeg foreslår, at du fortsætter det i omkring 5 dage efter blødningen stopper, bare for at være sikker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com