Micro iskæmisk sygdom

09/18/2016 by admin

Micro iskæmisk sygdom

Micro iskæmisk sygdom kan forårsage forekomsten af forskellige former for kar, endocrinologic eller metaboliske sygdomme. Disse sygdomme kan resultere kompliceret og alvorlige sygdomme. Ved hjælp af forebyggende foranstaltninger er bedre end lider de alvorlige konsekvenser af manifestationerne af relaterede sygdomme som slagtilfælde, nyresvigt, diabetes og andre vaskulære betingelser som følge af en underliggende iskæmisk tilstand.

Betydning

Iskæmi i lægmandssprog refererer til mangel af blodforsyningen til en organ i kroppen. Berøvelse af blod levere resultater i en mangel på ilt cirkulerer i kroppen; denne ilt er afgørende for de funktionelle aktiviteter i hvert organ til at opretholde livet. Micro iskæmiske sygdomme angive potentielt risikable forhold, der kræver konsekvent evaluering, overvågning og øjeblikkelig behandling at forebygge dødsfald og farer.

Konsekvenser

Iskæmisk betingelser fratage kroppen af en tilstrækkelig blodforsyning til at levere ilt og næringsstoffer. Celledød og nekrose opstår med iskæmisk betingelser. Vitale organer i kroppen såsom hjerne, nyrer og hjerte har væv, der er særligt følsomme over for iskæmi.

Funktioner

Micro iskæmisk sygdommen er kendetegnet ved abnormaliteter involverer vaskulære, metabolisk, endocrinologic og hematogenic ændringer medfører iskæmi. Der er en høj chance for gentagelse af betingelsen, og som det skrider frem, er der en relativ risiko for flere infarkt eller iskæmi. Slagtilfælde, forbigående iskæmiske anfald (mini slagtilfælde), demens, hypertension, parkinsonisme (også kendt som Parkinsons syndrom, atypiske Parkinsons eller sekundære Parkinsons) og depression er blandt dens kliniske funktioner.

Identifikation

Der er forskellige typer af mikro iskæmisk sygdom. Nationale hjerte lunge og Blood Institute angiver koronar mikrovaskulære sygdom som en, der påvirker de mindste kranspulsårerne. Det opstår som følge af plaque dannelse, syge arterievæggene og indsnævring af de arterielle fartøjer, som forhindrer en passende fordeling af blod. En undersøgelse ledet af Dr. Christian Bocti fra Maisonneuve-Rosemont hospitalet neurologi Division viste, at iskæmiske læsioner var et af de mulige syndere fører til dårlig kognitive funktioner ses hos patienter med Alzheimers sygdom. Metaboliske sygdomme kan opstå med iskæmisk mikrovaskulære sygdom som akut nyresvigt skyldes tubulær nekrose som angivet af American Family Physician. Iskæmisk mikrovaskulære sygdom kan også blive en risikofaktor for diabetes med nefropati, retinopati og neuropati som dens ødelæggende manifestationer.

Forebyggelse/løsning

Iskæmisk mikrovaskulære sygdom kan forebygges med livsstilsændringer, motion og sund kost. Det er bedst at undgå fedtholdige og højt kolesteroltal foods, da de bidrager til plaque dannelse langs de vaskulære vægge, der kan udløse iskæmi. Tilbageførsel af sygdommen er svært med høj risiko for progression, dermed forhindre dens forekomst er bedre end giver behandling til betingelsen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com