Hvordan kan jeg få en gratis hårtransplantation?

04/16/2013 by admin

Hårtab er gået genetisk fra forældre til deres børn. Selvom du kan bruge Rogaine som en midlertidig løsning, når du stopper med at bruge produktet vil hår du voksede tilbage falde. Den eneste permanente løsning er at have en hårtransplantation. Disse kan være dyre procedurer, men koster et par tusind dollars eller mere. Heldigvis er der en måde at modtage en gratis transplantation.

Transplantation tilbud

Hvis du har overvejet en hårtransplantation, men har været holdt tilbage af omkostninger, har MHRFreeHair.com et tilbud for en transplantation, der er godt for $5.000 eller 1.000 hår transplantater. Vinderne er udvalgt tilfældigt gennem tegninger.

Tilmeld dig

Gå til MHRFreeHair.com. På hjemmesiden skal du tilmelde dig den gratis DVD. Det består af at indtaste dit navn, alder, adresse og telefon nummer. Indsender oplysninger, og du vil blive ført til en ny side. Dette træder automatisk i tegningen til gratis hårtransplantation.

Vinde transplantation

Sponsor af tegningen vil vælge en post på tilfældige. Hvis du vinder, skal du give sponsoren ret til at bruge dine oplysninger og billede på reklamemateriale. Hvis du ikke er enig, du vil miste din præmie og en anden vil gives mulighed for gratis transplantation. Du vil være anmeldt inden for fem arbejdsdage for at vinde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com