Restitutionstid efter gastrisk Bypass

05/07/2014 by admin

Gastrisk bypass-operation er en alvorlig form for vægttab kirurgi der er designet til at hjælpe sygeligt overvægtige personer nå og opretholde en sund vægt. Mens gastrisk bypass er kendt for den enorme mængde af vægt tab patienter oplevelse, har det også et ry for at være en procedure, der kan forårsage mange oprindelige bivirkninger, kroppen traumer og en samlet udfordrende opsving. Det bør kun overvejes, når alle andre vægt-tab strategier har fejlet, og liv og helbred for den enkelte overvægt er betydeligt kompromitteret af deres størrelse.

Funktion

Gastrisk bypass operation virker ved kirurgisk at fjerne en del af mavesækken og tyktarmen og omdirigere fordøjelseskanalen kan gå lige fra nedprioriteret maven til tyndtarmen. Maven, selv er kirurgisk reduceret ned til størrelsen af en Hårdkogt æg. Resultaterne er et fald i mængden af mad, der kan indtages, hvor lang tid tager processen mad, og en betydelig ændring i typerne af fødevarer, der kan behandles effektivt af kroppen resulterer i vægttab.

Restitutionstid

For gastrisk bypass operation restitutionstid teknisk varer op til den første seks måneder post operation. Mens naturligvis mere intensiv inddrivelse sker inden for de første tre måneder, kan det tage op til seks måneder for sår fra kirurgi til helt helbrede og for enkelt til at være i stand til at spise, funktion, og flytte på et normalt niveau. Restitutionstid for kirurgi er også anses for at være seks måneder, som det er i løbet af denne tid, at fleste af vægttab opstår, som forårsager en lang række komplikationer, såsom vitamin og mineral mangler, og andre bivirkninger, som kan svække patientens funktionalitet.

Ernæringsmæssige opsving

Inden for de første tre måneder efter operationen er vægt af recovery mest på etablering af nye spise mønstre og lette tilbage til fast føde. Patienten kan ikke spise i op til tre dage efter operationen, og derefter for de første tre til fire uger efter, at de kun må indtage væsker. Ved udgangen af de første 12 uger, patienten er genindført til fast føde og er introduceret til en langsigtet kostplan fokuseret på små portionsstørrelser og høj næringsværdi.

Recovery bivirkninger

Personer, der underkastes gastrisk bypass operation erfaring flere karakteristiske bivirkninger under gendannelsesprocessen. En af de mest almindelige symptomer på opsving er vedvarende træthed på grund af betydelige fald i indtaget energi. Andre recovery symptomer omfatter moodiness, intolerance overfor kulde, ømme muskler, og tør skællende hud. Disse opsving symptomer er alle forårsaget af pludselige tilpasningen af ernæringsmæssige indtag og nedsætter i vigtige vitaminer og mineraler, og faldet efter lang sigt spisevaner er etableret.

Recovery og komplikationer

Der er også flere alvorlige komplikationer, der kan følge af gastrisk bypass operation, som kan påvirke inddrivelse hastighed og komfort. Ting som dumping syndrom, en tilstand forårsaget af at spise højt fedtindhold fødevarer, der er ufordøjede i tyndtarmen, infektion på webstedet sår og lunge kollapser kan forekomme efter operationen og åbenbart i restitutionsperioden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com