Prolotherapy fordele

06/08/2014 by admin

Prolotherapy fordele

Prolotherapy virker at styrke ledbånd og sener og til at lindre smerter på grund af svage ledbånd og sener. Ledbånd forbinde to knogler sammen og stabilisere leddene, og sener tillægger knoglerne muskler og bidrage til at skabe bevægelse i leddene. Ifølge, Prolotherapy.org immunsystemet stimuleres naturligt reparere anstrengt sener eller ledbånd, men fordi disse områder har dårlig blodtilførsel, den helbredende proces ofte er tilbage ufuldstændige efter en stamme eller skade. Prolotherapy bestræber sig på at hjælpe kroppen med at færdiggøre den helbredende proces naturligvis.

Naturlige styrkelse

Med prolotherapy, et stof sprøjtes ind i ømme ledbånd eller sener på kroppen, såsom osmotisk proliferant løsninger bestående af glycerin og dextrose, og denne løsning forårsager betændelse opstår på det pågældende websted. Denne betændelse udløser kroppen til at helbrede naturligt dette område, som omfatter oprettelse af nye kollagen, den naturlige ingrediens, der gør op ledbånd og sener. Da den nye kollagen modnes, krymper det, forårsager ledbånd og sener at stramme og blive stærkere. Når ledbånd eller sener er stærkere, reducerer det kronisk smerter erfarne i svage ledbånd og sener. Denne naturlige styrkelse teknik er afsluttet uden brug af narkotika eller kirurgi.

Masse og tykkelse

Prolotherapy ikke kun styrker sener og ledbånd, men det øger også masse og tykkelse af ledbåndene, som forhindrer fremtidige svaghed og skade. Ifølge GetProlo.com, overgår prolotherapy alle andre lignende typer af behandlinger, såsom over-the-counter NSAID, kortison injektioner og operationer. Prolotherapy.org statistik viser, at prolotherapy injektioner øge ligament massen til 132.2 mg, i forhold til standard saltvand indsprøjtninger, som øger massen til 89,7 milligram. Dette er et 44-procent forskel. Tykkelsen af et ligament stiger til 1,01 millimeter efter en prolotherapy injektion, sammenlignet med den 0,79 stigning ses efter en saltvand indsprøjtning, som er en 27-procent forskel.

Smertelindring

Fordi prolotherapy øger masse og tykkelse af ledbånd og styrker sener og ledbånd, der omgiver den smertefulde område af kroppen, er det endelige resultat at prolotherapy eliminerer kroniske smerter og stimulerer kroppens naturlige helbredende kræfter. Dette omfatter lindre gigt smerter, ledsmerter, lavere rygsmerter, degenerative disc sygdom, arbejdsskader, brusk skader og sportsskader. Fordi ledbånd og sener væv kan blive op til 40 procent stærkere efter prolotherapy behandling, efter Prolotherapy.org, er mod kronisk smerte permanent, uden at beskadige eller fjerne dele af kroppen, såsom i operationer eller med visse lægemidler, der hæmmer kroppen fra naturligt healing selv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com