Pros & ulemper ved psykiatrisk hjælp fra praktiserende læger

05/04/2014 by admin

Pros & ulemper ved psykiatrisk hjælp fra praktiserende læger

Når du har brug for en læge at hjælpe med psykiske problemer som øget angst, depression eller andre negative følelser, kan du føler dig overvældet af det valg, du skal gøre i praktikere. Nogle foretrækker at bringe spørgsmålet før de deres praktiserende læge, den samme læge, der behandler dem for influenza og brækkede knogler. Andre ønsker en læge, der har specialiseret sig i psykiske problemer. Man er ikke bedre end den anden – det afhænger af behov og præferencer for patienten og kompetenceudvikling af den praktiserende læge.

Pro: En fælles løn

I disse hårde økonomiske tider fortsætter udgifterne til sundhedspleje med at stige, og sammen med det, efterspørgslen efter tjenester. Stress, angst og depression gå hånd i hånd med økonomisk modgang, så en af de positive aspekter ved modtagelse psykisk sundhedspleje fra din praktiserende læge er, at du kun betaler for en læge i stedet for to eller tre. En enkelt fælles løn for office udnævnelser og medicin er lettere for dem på et budget, især når psykiatere kan koste mere end $100 dollars en time.

Pro: Convienence

Medicinske journaler opbevares under ét tag er mere tilbøjelige til at være nøjagtige og fuldstændige. Med flere læger kan der være en videnskløft mellem dem. En læge kan ordinere en medicin, der er svarer til et allerede prøvet af psykiateren, og kan gentages nødvendigvis. At have en læge betyder også køre til en aftale i stedet for to (eller flere).

Con: Ingen speciale

Alle læger modtager en del af psykiatrisk pleje oplevelse under skole, men for mange, er omfanget af deres viden. Hvis de går ind i familie praksis, kan deres vidensbase for psykiske problemer ikke være så bredt som en læge, der har specialiseret sig i mental sundhed. En patient kan være fejldiagnosticeret eller givet medicin, der ikke er særlig nyttigt for deres tilstand og endda kunne gøre dem værre.

Con: Ingen samtaleterapi

En af de bedste grunde til at bruge en psykiater er den ekstra fordel af samtaleterapi. Bruges sammen med medicin, har det den højeste sats for succes til at behandle følelsesmæssige problemer og psykiske sygdomme. Med en familie læge, tale terapi tilbydes ikke ud over den traditionelle 10 til 15 minutter kontor besøg. Patienten kan blive henvist til gruppemøder, støtte møder eller en anden praktiserende læge, men dette kan resultere i en anden betaling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com