Problemer med at blive gravid efter afslutning prævention

07/22/2013 by admin

Selv om prævention piller ikke er kendt for at forårsage langsigtede problemer med at blive gravid, kan at holde op med p-piller resultere i en midlertidig forsinkelse i fertilitet. Prævention piller kan også afmaske mere alvorlige problemer, der kan påvirke kom gravid efter afslutning af prævention.

Efter pille amenorré

Efter afslutning af prævention piller, modtager mange kvinder ikke et månedligt periode i flere måneder. Efter pille amenoré er normalt ledsaget af anovulation, hvilket betyder ingen æg er frigivet fra æggestokkene og graviditet er ikke muligt.

Tidsramme

Efter pille amenoré er en midlertidig tilstand, som kan vare mellem to og 18 måneder. Du kan også opleve lys eller uregelmæssig menstruation i op til 18 måneder, som din cyklus regulerer.

Årsager

Din naturlige hormon sensorer har været desensibiliserede af de syntetiske hormoner i prævention piller. Efter afslutning af prævention piller, tager det tid for din krop til at begynde at producere naturlige hormoner.

Resultater

Efter pille amenoré er tilbøjelige til at forårsage midlertidige problemer med at blive gravid. Hvis du oplever uregelmæssig cyklus, kan det være svært at time dine fertile dage. Hvis du oplever lys perioder, kan din livmoderslimhinden ikke være tyk nok til at opretholde en graviditet.

Andre problemer

Problemer med at blive gravid efter afslutning prævention piller kan også være forårsaget af en alvorlig tilstand som polycystisk ovarie syndrom eller thyroidea lidelser. Fødsel-kontrol pills forårsager ikke disse betingelser, men kan maskere symptomerne indtil efter afslutning prævention piller.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com