Behandlinger til rådighed for hørehæmmede

07/07/2013 by admin

Behandlinger til rådighed for hørehæmmede

Der er grundlæggende to forskellige typer af høretab: det, der opstår, fordi det indre øre, selv er beskadiget, og at der sker fordi lyden ikke kan nå det indre øre, efter Medline Plus. Folk kan blive født hørehæmmede, eller værdiforringelse kan udvikle sig over tid (høretab). Behandling varierer baseret på årsagen til og sværhedsgraden af den enkeltes hørenedsættelse.

At fjerne blokering

Høre værdiforringelse er undertiden forårsaget af en voks blokering i øret, der forhindrer lyd fra at nå det indre øre. Mayo Clinic rapporter, en læge kan løsne blokeringen med olie og derefter fjerne det gennem af rødmen, øse eller sugning. March of Dimes rapporterer også, at kirurgi kan udføres til korrekt væske oprustning på grund af flere øreinfektioner.

Høreapparater

Nogle hørehæmmede mennesker kan drage fordel af brugen af høreapparater. Ifølge March of Dimes, kan høreapparater bruges i børn så unge som fire uger; børn er normalt monteret med bag-øret høreapparater i modsætning til høreapparater, der passer inde i øret. Den Mayo Clinic advarsler, at mennesker kan have til at afprøve flere forskellige høreapparater før at finde en, der virker. Høreapparater kan hjælpe kun folk med nogle høring for at bedre høre lydene omkring dem, og ikke alle hørehæmmede mennesker kan drage fordel af brugen af høreapparater.

Cochlear implantater

Mennesker med meget svær hørenedsættelse kan drage fordel af cochlear implantater, der er designet til at kompensere for skader forårsager hørenedsættelse i det indre øre (i modsætning til høreapparater, som blot forstærker lyd), ifølge Mayo Clinic. March of Dimes rapporterer, at cochlear implantater kan bruges i børn så unge som et år; men der er en øget risiko for bakteriel meningitis hos børn med cochlear implantater, og disse og andre risici bør drøftes med en læge forud for tid.

Høreapparater og navnlig cochlear implantater er kontroversielle inden for nogle dele af døvesamfundets på grund af den opfattelse, at de pathologize nedsat hørelse (gøre det til en sygdom), og at disse enheder udgør en trussel for døvekultur. På grund af dette er udsigt over forældre særligt vigtige, når der træffes beslutninger om pleje af døve børn.

Uddannelse

Uddannelse er en af de vigtigste skridt i at hjælpe hørehæmmede mennesker, specielt de er født med høreproblemer. Uddannelse er tilgængelige i amerikansk tegnsprog, (der er ikke, i modsætning til populær tro, blot en manuel udgave af amerikansk engelsk, men er sin egen særskilte sprog), underskrevet versioner af engelsk, taleterapi og LIP-behandling. March of Dimes rapporterer, at lav - og no-cost pædagogiske tjenester leveres indtil en alder af tre under personerne med handicap Education Act, og uddannelsesmæssige tjenesteydelser derefter skifte til det offentlige skolesystem.

Hørehunde

Kan lide at se eller lede hunde for svagtseende, hørehæmmede mennesker kan arbejde med hørehunde, der er trænet til at reagere på lyde og guide deres mestre til dem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com