Hvordan man rapporterer en dårlig tandlæge

07/31/2013 by admin

Ifølge United Press International hjemmeside er mere end 80 procent af befolkningen bange for at gå til tandlægen. De kommer med grund efter grund til ikke at gå, som aftalen ikke passer ind i deres tidsplan, eller ikke at vide nogen "god" Tandlæger i området. Nogle er bange for at blive såret, men de fleste menneskers frygt synes at være baseret på andre folks erfaringer. At vide præcis hvad de skal gøre, hvis du har en tandlæge, som du føler er dårlige til deres håndværk kan hjælpe lette dit sind og forhåbentlig reducere denne frygt.

Instruktioner

• Først, diskutere problemet med din tandlæge. Vi alle ved, at fejltagelser kan gøres. Vi antager, at vores medicinske fagfolk vil aldrig gøre enhver brølere, men der er ofte en enkel forklaring. Du skal også være dommer om dit problem er faktisk med tandlægen selv, eller med nogle af de kontoransatte. Ofte, en tandlæge dosis ikke ønsker at miste din virksomhed og vil rette op på situationen straks.

• Hvis taler med din tandlæge ikke arbejde, skriver en klage til staten eller lokale bestyrelse tandpleje. Din klage bør være blottet for følelser. Husk, denne klage brev vil blive set af andre tandlæger og giraf medlemmerne. Du kan løse det med en simpel "til hvem det måtte vedrøre", hvis du ikke har kunnet fastslå navnet på den særlige bestyrelsesmedlem på staten eller lokale websted. (Se ressourcer for at få oplysninger om din tilstand eller county bestyrelsen kontaktoplysninger). Din klage bør forklare kronologisk, hvem var involveret, hvad der skete, hvornår det skete, hvor det skete og hvorfor det skete. Du bør også omfatte eventuelle handlinger, du har påtaget dig at rette op på situationen, som taler til tandlægen eller hans eller hendes office manager. Glem ikke at inkludere kontaktoplysninger på hvordan de licensudstedende myndigheder kan nå dig om udfaldet af din klage.

• Dernæst indsende en klage til din lokale tandlæge faglige organisation. Husk, at deres organisation er baseret på at sikre de dental fagfolk inden for deres jurisdiktion forsøger at fremme deres profession. Vel vidende, at en klagende sandsynligvis vil fortælle andre om deres erfaringer giver organisationen et incitament til at forsøge at afhjælpe dit problem i tide. Omfatte din tandlæge licens antal (som kan normalt findes på din tilstands licensudstedende bestyrelsens websted) og en frigivelse af lægelige oplysninger. Dette gør det muligt for tandlægen kontor til at frigive din medicinske oplysninger til ethvert agentur, accepterer du at. De fleste statslige eller lokale dental bestyrelser af tandpleje har en særlige form de foretrækker du at bruge, som du kan få adgang til fra deres websted. Hvis ikke, kan du kontakte dem for at finde ud af, hvad deres specifikationer. Det kan spare tid i din klage, hvis du allerede har formen inkluderet i din klage.

• Hvis du er utilfreds med de foranstaltninger, som din lokale organisation, tage din klage til statsligt niveau. Nogle statslige licenser bestyrelser er forbudt fra at undersøge medmindre det har modtaget en skriftlig klage. Når undersøgelsen skrider frem, det enten går til Udvalget eller en administrativ dommer, afhængigt af den stat, hvor du er bosat.

• Efter indgivelsen med de tidligere tilstand og lokale agenturer, indgive en klage med American Dental Association er den endelig måde at dække alle dine baser.

• Af indlysende grunde, bør du kun indlede fejlbehandling retssager, hvis du er utilfreds med din tandlæge, lokale og statslige bestyrelser og ADA handlinger. Der er mange fejlbehandling advokater til rådighed; kigge efter en, der var uddannet som tandlæge.

Tips & advarsler

  • Send din klage af certificeret mail med en signatur kvittering. Forvente, at din sag ikke kunne få behandlet straks. Føre fortegnelser af hvornår du sendt din klage, kan det kun hjælpe din sag. Hvis du gerne vil prøve at finde oplysninger om din tandlæge, blot kontrollere webstedet ADA (Se ressourcer) til at finde ud af om din tandlæge er en ADA medlem.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com