Kokosolie lever rense

03/31/2014 by admin

Kokosolie stigende popularitet som en sund ernæringstilskud. Kokosolie har mange sundhedsmæssige fordele, herunder dets evne til at rense toksiner fra kroppen - mere specifikt leveren. En sund lever er afgørende for et godt helbred, og kokosolie kan lette fjernelsen af affald og hjælpe med at beskytte leveren.

Kokosolie og leveren

Leveren er et vigtigt organ, filtrering, så hvis din lever ikke fungerer korrekt, toksiner kan opbygge og hindre godt helbred. Kokosolie kan hjælpe til at fjerne skadelige mikroorganisme i leveren. Det hjælper også til at fjerne frie radikaler. Frie radikaler er ustabile molekyler, der kan forårsage celleskader og celledød. Kokosolie har antioxidant egenskaber, der hjælper med at stabilisere de frie radikaler. Dette hjælper med at støtte leveren ved at tillade cellerne til at helbrede samtidig forhindre yderligere skader.

Hverdagens fordele

Kokosolie består af mellemlang kæde fedtsyrer. Denne type fedt går direkte til leveren, hvor det anvendes som energi. Mange andre slags fedt lagres i kroppen, indtil de nødvendige. En mild kokosolie lever rense, bruge kokosolie som erstatning for andre fedtstoffer både i madlavning og dressinger. Bruge det i salatdressinger, supper og røre-frites. Det kan føjes til ris eller spredes på brød i stedet for smør. Kokosolie er stabile ved høje heats, hvilket gør det en glimrende madolie. Regelmæssig brug af kokos olie kombineret med en kost rig på hele fødevarer kan hjælpe med at rense leveren og støtte sunde leverfunktionen over tid.

Lever rense

Hvis en hurtigere lever cleanse er ønsket, erstatte daglige mad med kokosolie for tre til syv dage. Kokosolie indeholder nok fedt til energi, men da det behandles hurtigt, det bygger ikke i systemet. En kokos olie renser, tage kokosolie hele dagen i stedet for regelmæssig måltider. Tage flere spiseskefulde når det behøves, op til 14 tbsp. om dagen. Kokosolie er en lys olie med en mild smag. Men hvis det er vanskeligt at forbruge lige olie, bland det med varmt vand og citronsaft. Kokosolie er fast ved 76 grader F, så hvis du bor i et koldere klima, du måske ønsker at smelte det, således at det kan være blandet med vand. Når på en kokosnød rense, er det vigtigt at drikke rigeligt med vand for at lette fjernelsen. Når du vælger kokosolie til forbrug, sørger altid for, at du køber ekstra jomfru kokosolie. Økologisk er bedst og let tilgængelige på de fleste helsekostforretninger. Kokos olier, der ikke er mærket ekstra jomfruolie og økologisk kan behandles med barske og skadelige kemikalier, og bør undgås.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com