Medicare vs Medicaid dækning

04/06/2014 by admin

Medicare og Medicaid er to amerikanske sygesikring programmer, der er ofte forveksles med hinanden. Medicare er føderalt administrerede programmet for ældre og handicappede, og Medicaid er statslige og føderale administreret sundhedsprogram for lav indkomst enkeltpersoner. To er meget forskellige i hvordan de er finansieret og gennemført.

Populationer

For at kvalificere sig til Medicare, skal du være 65 år eller ældre, modtager Social Security handicap forsikring i mindst 24 måneder, eller har ende fase nyresygdom. I sammenligning dækker Medicaid mere varieret befolkninger end Medicare. Mens nogle stater vælger for at dække en større, mandater forbundslov, at stater skal dække gravide kvinder, handicappede, blinde, alderen (65 +) og børn.

Betingelser for støtteberettigelse

Medicaid ansøgere er underlagt strenge indkomst og aktiv retningslinjer, der fastsættes af staten-specifikke Forbundsrepublikken fattigdom grænser. Medicare, på den anden side har ikke nogen særlige krav til indkomst eller aktiver.

Finansiering

Medicare er helt finansieret af den føderale regering. Medicaid er finansieret af både føderale og statslige regeringer. Den føderale regering betaler hver stat baseret på en føderal matchende formel kaldet den føderale medicinsk bistand procenter. Rigere stater modtager tæt på 50 procent, og de mindre velstående medlemsstater modtager en højere procentdel.

Gennemførelsen

Begge programmer er overvåget af Centers for Medicare og Medicaid (CMS). Dog styrer CMS helt Medicare, mens CMS blot fører tilsyn med medlemsstaternes gennemførelse af programmet Medicaid. Hver stat har ret til at fastsætte sine egne retningslinjer, og processen for anvendelse til Medicaid er forskellige overalt. Processen med at ansøge om Medicare, dog er de samme, uanset hvor du bor i USA.

Tjenester

Generelt, både Medicaid og Medicare er omfattende sundhedspleje programmer. Der er et par forskelle i tjenesteydelser. Dental fordele er en af de største forskelle. Medicaid tilbyder obligatorisk-dækning populationer fuld dental dækning, herunder forebyggende screeninger og rengøring. Medicare, dog dækker kun tandlægeydelser, hvis tjenesterne, der er lægeligt nødvendigt. En anden bemærkelsesværdig forskel er, at mange Medicaid-programmerne vil dække nogle klasser af narkotika, som Medicare ikke kan dække ved lov. Disse lægemidler omfatter benzodiazepiner, barbiturater og håndkøbsmedicin. Medicaid dækning varierer efter stat.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com