Oplysninger om bilaterale Menieres sygdom

04/20/2014 by admin

Oplysninger om bilaterale Menieres sygdom

Menières sygdom er en fremadskridende sygdom, der påvirker hørelse og balance. Fleste patienter med Menières sygdom opleve høretab i kun ét øre. Hvis der er høretab på begge ører, kaldes den bilaterale Menières sygdom.

Symptomer

Menières sygdom, i alle former, er karakteriseret ved vertigo, tinnitus, høretab og tryk i ørerne. Disse symptomer er episodisk i naturen og varierer i intensitet.

Årsag

Årsagen til Menières sygdom er ikke kendt eller idiopatisk. I 2009, den herskende teori er at endolymph--en væske fundet i det indre øre--hober sig op og forårsager skader på både struktur og funktion af det indre øre.

Diagnose

Menières er diagnosticeret, effektivt, ved at udelukke de andre betingelser, der kan forårsage symptomer. Problemer, der ligner Menières kan stammer fra metaboliske problemer, kredsløbs problemer eller nerve kompression i rygsøjlen.

Behandlinger

Der er ingen kur mod Menières, men behandlinger omfatter diuretika for at reducere væske oprustning, medicin til at hjælpe vertigo, og en reduceret salt kost. Bilaterale Menières patienter er udelukket fra kirurgisk behandling.

Statistik

Mayo Clinic rapporter, at en anslået 615,000 mennesker har Menières sygdom. Konservative skøn placere forekomsten af bilaterale Menières på omkring 15% af alle tilfælde, eller omkring 92.000 mennesker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com