Hvordan til at bekæmpe træthed med Simple vaner

03/25/2014 by admin

Millioner af mennesker lider af træthed. Du kan bekæmpe træthed ved at afprøve og udvikle et par simple vaner som sidder lige, spise frugt, stimulere trykpunkter i øret og bruge vand til at bekæmpe træthed.

Instruktioner

Hvordan til at bekæmpe træthed med Simple vaner

• Sidde oprejst til at bekæmpe træthed. Kun femten minutter af læse eller skrive i forkert position vil udstødning nakken, skuldrene og de øverste rygmuskler. Tilbagelænet lidt for at lindre muskelspændinger fra den nederste del af ryggen er et bedre valg. Flytte ind i forskellige stillinger i hele dagen for at forbedre cirkulation og reducere muskeltræthed.

• Spise bananer bliver liver du op. Bananer indeholder tre naturligt sukker, saccharose, fructose og glucose. Bananer også indeholde masser af fiber. De giver dig en instant betydelige og vedvarende boost af energi. Prøv at lave energi øge retter, ved at blande frugter som bananer med enhver type af bær, som du nyder at spise. Du kan blande frugt i en skål eller spise dem separat. Lave en smoothie drink ved at kombinere frugter i blenderen. Blend 1 banan, 1/4 kop af bær, 1/2 kop vanilla yoghurt og et par isterninger. Drik det langsomt og nyde.

• Gnide dine ører er en måde at få mere energi. Lyder dumt, men det virker. Stimulere trykpunkter i øret kan øge dit energi-flow. For et løft forsigtigt gnide øret i et minut. Øret får varmt, dette er et tegn på, at blodet er i omløb. Du vil føle som om du har mere pep i dit skridt. Badning med grapefrugt er også kendt for sin revitaliserende evne. SUDS op i en grapefrugt duftende brusebad eller badekar, og du vil være ude af døren med et smil på dit ansigt på ingen tid. At få omsætning går, bruge en bodyscrub, tekstureret svamp eller handsker. Vandet skal være lidt cool at give din krop en forfriskende lift.

• Prøv det kolde vand kur til at bekæmpe træthed. Fugt dit ansigt og bagsiden af din hals med koldt vand fra hanen. Næste gurgle med koldt vand. Dit ansigt, nakke og hals er følsomme og chokerende dem med koldt vand midlertidigt omstillinger energigivende blod til alle musklerne i kroppen. Ved hjælp af is terninger er en forfriskende måde at opdatere. Bare tage en isterning og gnid det over dit ansigt og øjenlågene til en anden. Du vil blive overrasket over hvordan alert du er.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com