Er der sundhedsmæssige problemer bag tyggegummi?

03/21/2014 by admin

Er der sundhedsmæssige problemer bag tyggegummi?

Som tyggegummi har blive bredt populariseret i hele verden, er spørgsmål dukket op med hensyn til mulige sundhedsmæssige spørgsmål omkring tyggegummi og dets bestanddele.

Sukker i Gum

Sukker i gum er blevet bredt kritiseret, for det er ætsende virkninger på tænderne. Der er nogle tyggegummi mærker, at bruger sukker til at forsøde deres produkt. Langvarig kontakt mellem sukker med tænder og tandkød vil skabe tandproblemer. Af denne grund, har tandlæger rådgivet deres patienter at undgå hårde slik, sukkersød tyggegummi og ethvert andet langtidsholdbare sukker produkt.

Tandlægen anbefalede

Nogle Tandlæger har foreskrevet en sukker-fri tyggegummi til deres patienter. Ideen er, at tyggegummi kan bruges til at fjerne eller løsne plaque gennem tygge bevægelse af tyggegummi mod tænderne. Selvom det ikke anbefales at erstatte børstning, er det blevet oplyst som en hjælp til børstning.

Sorbitol og Xylitol

Sorbitol og Xylitol er ingredienser i sukker-fri tyggegummi. De er ofte brugt som sukker erstatninger til kunstigt forsøde gummi produkter. Sorbitol har været kendt for at have afførende virkning på kroppen.

Tygge øger koncentrationen

Tyggegummi siges at øge koncentrationen. Det amerikanske militær har været kendt for at tilskynde medlemmerne af sine væbnede styrker at tygge tyggegummi for at forbedre deres koncentration under lange og uvedkommende missioner.

Kvælningsrisiko

Små børn bør aldrig tygge tyggegummi, medmindre under opsyn af en voksen. Tyggegummi består af en kunstig gummi, der kan få indgivet i luftvejene.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com