Hvordan at justere din rygsøjle af hængende på hovedet

11/10/2013 by admin

Hvordan at justere din rygsøjle af hængende på hovedet

Ifølge forbedre din kropsholdning hjemmeside er en af de primære grunde at spinal fejljustering opstår fordi hovedet hænger frem. Aktiviteter, der forårsager hoved skal placeres længere frem end nakken og rygsøjlens naturlige tilpasning omfatter ved hjælp af en computer, læsning og syning. Denne situation påvirker trapezius musklen, en diamant-formede muskel, der starter i bunden af kraniet. Det strækker sig ud mod skuldrene og ned til midback. Hvis hovedet er konstant hængende frem, trækker det i trapezius musklen, som igen trækker på skuldrene og den øverste del af ryggen. Over tid, er rygsøjlens naturlige justering trukket ud af form under dette pres. Hængende på hovedet kan et par gange om ugen på et organ inversion tabel bidrage til at modvirke effekten af denne stamme og tillader rygsøjlen at vende tilbage til sin naturlige justering.

Instruktioner

• Sikre dig selv fuldt ud i tabellen inversion. Sørg for at alle stropper er på plads, og holde håndtag ved siden af dine hænder. Løsn sikkerhed lås, således at du kan langsomt skubbe bordet bagud ved at skubbe tilbage med din torso. Holde fast i de faste håndtag på hver side. Kontrakt din mavemusklerne til at styre bevægelsen bagud.

• Settle i en vinkel, at du er fortrolig med. Rulle tilbage, så din krop er vandret. Derefter flytte gradvist tilbage, så dit hoved peger mod gulvet og dine fødder mod loftet. Igen, kontrollere vinklen til hvad du er komfortabel med. Du måske ikke være klar til at hænge lodret endnu. Du vil stadig se resultater fra hængende tilbage på omkring 45 grader fra den vandrette midterlinjen, fordi hoved og hals er i stand til at slappe af tilbage på linje med resten af rygsøjlen.

• Tilføje nogle blid rokkende til din suspension, når du har fundet en behagelig vinkel at ligge tilbage. Dette vil puste nyt liv i rygsøjlen og fremme god omsætning rundt i området. Rock for så længe du er komfortabel; Start med et minut og se om du kan bygge på tidspunktet. Det er en beroligende fornemmelse, og det øger følelsen af mobilitet i rygsøjlen, lindre stramme pletter og spænding.

• Slap af. Vær opmærksom på strækningen i ryggen, og de energigivende proces, der foregår omkring den. Forestil dig den plads, der bliver tilgængelige mellem hver af hvirvlerne, og med dette, Forestil dig fuldstændig frigivelse af spændinger i nakken og tilbage. Dette vil hjælpe de ufrivillige muskler til at lade gå i trykken og spændinger. Bringe din bevidsthed til nogen særlig stiv områder af din rygsøjle og føle dem gradvist blive udrettet tilbage i rygsøjlens normale vifte af bevægelse. Opbygge din tid fra omkring to minutter til op til 20 eller endnu 25 minutter som du lære at slappe af, mens hængende på hovedet.

• Komme tilbage op langsomt, ved hjælp af dine ben og mave muskler til at vippe inversion tabel tilbage til en oprejst position. Gøre det i etaper; komme op et par grader i en tid, vente på denne vinkel i et par sekunder, og derefter komme op et andet par grader, og så videre. Dette giver de ændringer, der har fundet sted i rygsøjlen en chance for at afregne. Må ikke bekymre dig om at sidde fast; fast håndtagene på plads på inversion tabel på begge sider af din torso er der så at du kan håndtaget dig selv op.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com