Sådan laver du din egen ægløsning kalender

12/06/2013 by admin

Ægløsning kalendere er meget nyttigt for at hjælpe kvinder opnår graviditet. De er også vidunderligt for kvinder, der forsøger at undgå graviditet uden medicin ved at se deres krops naturlige cyklus. Ægløsning kalendere hjælpe kvinder med at identificere deres frugtbare perioder i løbet af måneden. De lokalisere også problemer med cyklen, hvis de findes, og hjælpe læger ved at give detaljerede data. Ægløsning kalendere er også nemme at lave, men det er vigtigt at sørge for de indeholder de nødvendige oplysninger.

Instruktioner

• På et stykke millimeterpapir, gøre en graf med temperaturen på den lodrette akse og datoer på vandret. Holde temperaturområdet, så alle temperaturer vil falde på diagrammet. Et godt udvalg er mellem 97 grader og 101 grader F. noget uden for dette interval angiver sygdom, og vil ikke være af interesse ved fastlæggelsen af ægløsning mønstre alligevel.

• Start på dag ét af menstruation. På den vandrette akse skal den første dag af datoerne, der være den første dag i menstruation. Dette er den første dag i kvindens cyklus.

• Diagram basale kropstemperatur. Basal kropstemperatur (BBT) er simpelthen temperatur taget med en mundtlig termometer første ting om morgenen. Vent ikke til at tage det, som dette forvrænger data. Det skal være umiddelbart efter at vågne. De fleste kvinder holder termometeret på deres natbord og nå til at fange det første ting når man vågner.

• Forlader plads til testresultater. Ægløsning og graviditet test resultater er meget vigtige data. Omfatter en række af grafen under dato at bemærke nogen testresultater med et simpelt "+" eller "-".

• Bemærk symptomer i bunden. Almindelige symptomer kan have deres egen række; når de opstår, udfylde du bare boksen under dato.

• Holde styr på cervikal slim. Igen, dette kan være en række nedenunder datoen. Cervikal slim (CM) er vigtigt ved fastsættelsen frugtbarhed. Tyk CM eller æggehvide sammenhæng CM, angiver en frugtbar periode. Tynde CM angiver manglende fertilitet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com