Hvordan til behandling af urinvejsinfektion hos børn

11/14/2013 by admin

Hvordan til behandling af urinvejsinfektion hos børn

Urinvejsinfektioner kan variere fra ubehageligt til ubærlig for nogen, men børn er som regel ikke nær så gode til at klare betingelser som voksne. En UTI kunne resultere i flere fravær fra skolen og nogle virkelig alvorlige ubehag. Disse tips bør skære varigheden af infektionen til et minimum.

Instruktioner

• Diskutere badeværelse praksis med dit barn for at undersøge en mulig årsag. Hvis din datter lider af en blæreinfektion, være sikker på, at hun altid tørrer fra front til bag, og at hun aftørring meget godt. Hvis dette ikke er tilfældet, kunne det meget vel være årsag til infektion.

• Informere dit barn, i stedet for hug mens ved hjælp af offentlige toiletter, det er smartere at bruge en sæde protector eller toiletpapir langs sæde. Hugsiddende gør det stort set umuligt helt at tømme blæren, som kan forårsage en UTI.

• Skift dit barn drikke og spisevaner indtil infektionen er ryddet op (og endda efter) for at hjælpe med fremtidige infektioner. Sørg for, at dit barn er at drikke masser af vand og give hende mindst ét glas Tranebær saft om dagen. Være sikker på det er 100% juice og ikke blot en sukkerholdig drik lav faktiske frugtsaft. Forbud drikke som sodavand og kaffe, som koffein kan gøre infektionen værre. Du bør også begrænse citrusfrugter, krydret mad og chokolade.

• Køb nogle kosttilskud fra din lokale stof butik, som tranebær og hvidløg tabletter til at hjælpe med at bekæmpe en UTI. Tranebær gør væggene i blære slick, så bakterier har sværere ved at holde sig til det. Hvidløg har naturlige antibakterielle egenskaber.

• Planlægge en aftale med din praktiserende læge, hvis det ikke går væk hurtigt. Det er bedst at undgå at ty til antibiotika, fordi overforbrug af dem har været forbundet med recidiverende infektioner (bakterier vil til sidst stoppe reagerer på antibiotika). Men hvis infektionen ikke vil gå væk det er den vej at gå. Spørg din læge, hvis hun har nogen yderligere tips til at forebygge fremtidige infektioner, der måske vedrører dit barn.

Tips & advarsler

  • Forebyggelse er altid lettere end behandling. Indarbejde disse tips i dit barns dagligdag og odds for at udvikle en UTI bliver betydeligt lavere.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com