Sygesikring planer for enkeltpersoner i Maryland

01/20/2013 by admin

Personer i Maryland har flere sundheds-forsikring planen muligheder. Flere nationale forsikringsselskaber tilbyder privat individuel forsikring i Maryland. Hvis du ikke har råd til eller ikke opfylder betingelserne for private forsikringer, sponsorer staten flere sygesikring programmer herunder lægehjælp, dækning for børn og dækning for dem med præ-eksisterende sundhedsmæssige betingelser.

Privat sygeforsikring

Mange forsikringsselskaber tilbyder privat individuel forsikring til Maryland beboere. I de fleste områder af staten, kan du finde planer fra luftfartsselskaber som Carefirst Blue Cross Blue Shield, United Healthcare og Aetna. Enkelte forsikringspolicer, også kaldet privat forsikring, er tilgængelige for de selvstændige erhvervsdrivende, arbejdsløse eller som ikke har mulighed for at deltage i en gruppe sygesikring planen. Du finder individuelle indstillinger i Maryland, finde agent licens til at sælge sygesikring i Maryland eller besøg hjemmesiderne for luftfartsselskaberne, der direkte.

Maryland lægehjælp

Maryland's Medicaid program, kaldet Maryland lægehjælp, er sygesikring yder dækning til enkeltpersoner og deres familier, der opfylder kriterierne. Deltagerne skal vise finansielle behov eller har ingen muligheder for andre forsikring som gruppe forsikring. Maryland Department of Health and Mental hygiejne forbrugernes repræsentanter er til rådighed på 800-456-8900, online eller i-person til at hjælpe dig med dine spørgsmål om programmet og hjælpe med at oversætte eller at udfylde en ansøgning.

Maryland børns sundhedsprogram

En anden stat administreret program er Maryland børns sundhedsprogram. MCHP giver sygeforsikring til børn under 19 år og gravide kvinder i alle aldre, der viser økonomiske har brug for. MCHP berettigelse er ikke baseret på en forælders finansielle status og et barn kan kvalificere sig, selvom deres forældre ikke er berettiget til Medicare. MCHP tilbyder sygeforsikring for rutinemæssige pleje, sygdom, nød og ulykker med ringe eller ingen omkostninger til barnet eller forældrene. Mere information om MCHP fås ved at ringe til 800-456-8900.

Maryland sygeforsikring Plan

I 2010 mandat økonomisk overkommelig pleje Act føderale eller statslige sygesikring programmer for dem med allerede eksisterende medicinske tilstande. Flere år før denne lov, gennemført Maryland Maryland sygeforsikring Plan, benævnt MHIP, for disse personer. CareFirst Blue Cross Blue Shield administrerer MHIP med statslige og føderale midler. MHIP tilbyder dækning til Maryland beboere, der ikke er i stand til at opnå privat forsikring eller tilbudt ubetalelige præmier på grund af deres præ-eksisterende forhold.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com