Betydningen af Team arbejde sygepleje

01/27/2013 by admin

Betydningen af Team arbejde sygepleje

En sygeplejerske er kun så god som teamet omkring hende, og en sygeplejerske, der ikke kan stille spørgsmål til hendes kollegaer er meget hæmmet. Sygepleje er så kompleks, det skal drøftes og talte om, delt og uddelegeret. Det er derfor teamwork i sygepleje er så vigtigt. Det er afgørende, ikke kun til sygeplejerske, men for patienten. Sygeplejersker, der arbejder sammen om at de bedste resultater for deres patienter.

Arbejdsglæde

Sygeplejersker, der arbejder sammen under deres Skift har en større følelse af jobtilfredshed og mindre stress. Når sygeplejersker nærme sig en situation som et team er det nemmere at bryde det i små, overskuelige dele. Sygeplejersker arbejder sammen om at tackle kritiske patienter, nye indlæggelser eller tunge belastninger og reducere mængden af stress disse begivenheder kan forårsage. Der kan føre til øget arbejdsglæde, fordi der er mindre stress til at beskæftige sig med.

Højere kvalitet af pleje

Patienter vil opleve en højere kvalitet af pleje, når sygeplejersker arbejder som et team. Teamwork fremmer tanken om, at en patient ikke hører til bare én sygeplejerske. Det gavner patienten, fordi når han er i nød, enhver sygeplejerske kan besvare hans bell og yde omsorg til ham. Kun sygeplejersker arbejder i et team system ville tænke på denne måde, og det er en fordel for patienten, der måske har brug for hjælp.

Stigning i patientsikkerhed

Patienter ikke kun drage fordel af team-baserede sygeplejersker pleje for dem, de er også mere sikker. Hvis en patient er ved at falde, kan den primære sygeplejerske ikke være omkring at undgå at falde. En sygeplejerske, der arbejder i et team-baserede paradigme ville kunne undgå at falde og holde patienten sikkert. Team sygeplejersker ikke beskæftige sig med hvad patienter er tildelt. Dette hjælper med at sikre patienter, fordi det betyder, at enhver sygeplejerske vil hjælpe en patient til enhver tid.

Støtte til uerfarne medarbejdere

Graduate sygeplejersker, og sygeplejersker nye til enheden drage stor nytte af team sygepleje. Når sygeplejersker arbejder som et team kan en ny sygeplejerske stille spørgsmål og bede om hjælp uden frygt for at afbryde eller at være fortalte nr. Dette hjælper den nye sygeplejerske styrke hendes kliniske færdigheder. Sygeplejersker, der føler sig trygge ved at bede om hjælp kan lære fra mere erfarne sygeplejersker. Team sygepleje tilskynder beder om hjælp og dele arbejdsbyrden og der hjælper nye sygeplejersker til at blomstre.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com