Tegn & symptomer på ægløsning & graviditet

01/11/2013 by admin

Tegn & symptomer på ægløsning & graviditet

Når du forsøger at forestille sig, kan at holde styr på, hvornår du har ægløsning gøre det nemmere at blive gravid, da ægløsning frigiver de æg, som du håber at befrugte. Efter ægløsning er det også vigtigt at vide, hvis du er blevet gravid, så du kan arrangere gode prænatal pleje og begynde at planlægge for barnets ankomst. Mange tegn kan give dig et fingerpeg om, hvorvidt du er ægløsende eller gravide.

Kropstemperatur

Ifølge, Babyhopes.com krop temperaturændringer alt efter hvor du er i din menstruationscyklus: din temperatur kan spike op til en fuldt omfang når du har ægløsning. Hvis du kortlægge din temperatur i flere måneder, vil du være i stand til at etablere et mønster af denne temperaturstigning normalt sker for dig.

Cervikal slim

Efter Babycenter.com, mængden af livmoderslimhinden produceret under ægløsning stiger på grund af stigningen i østrogen produceres. Denne slim bliver klarere og mere glat omkring tidspunktet for ægløsning, at nå frem til en konsistens ligner æggehvider.

Mavesmerter

Efter Babycenter.com, er et tegn på ægløsning mavesmerter. Siden frigivelsen af et æg sker normalt kun via en æggestokken og æggelederen ad gangen, kan den mavesmerter være koncentreret på den ene side af maven. Nogle kvinder også opleve nogle normale kramper som følge af ægget gravende ind i livmoderen under implantation, ifølge American graviditet Association (APA).

Træthed

Når du bliver gravid, har din krop at være kilde til uanset mængden af energi er nødvendig for fosteret at vokse. Således, ifølge APA, mange kvinder finder, at deres energi niveauet falder under graviditet.

Morgenkvalme

APA forklarer, at morgenkvalme er kvalme (og opkastning) der opstår hyppigst i de første måneder af graviditeten. Det løser normalt af den sene andet eller tidlige tredje trimester. Læger mener, at morgenkvalme er relateret til hormonelle forandringer, der opstår, når du er gravid. Morgenkvalme er lidt misvisende, fordi du kan opleve det på ethvert tidspunkt af dagen, hele dagen. Hvis du ikke holde noget ned, Spørg din læge, kan hvilke behandlinger holde din kvalme under kontrol.

Mistede periode

Kvinders sundhed forklarer, at din krop normalt slipper af den uterine foring, når der ikke er nogen baby at støtte. Hvis du går glip af en periode, kan det betyde at et befrugtet æg er implanteret i livmoderen og at din krop derfor holder foring intakt til at støtte din graviditet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com