Hvordan man skriver en Mental sundhed fuldmagt

01/31/2013 by admin

En fuldmagt aftale tillader en person at træffe beslutninger og handle på vegne af en anden i visse situationer. Selv om de bruges ofte til finansielle eller juridiske spørgsmål, er det ikke ualmindeligt for en aftale om fuldmagt at kunne kun håndhæves, hvis hovedforpligtet mental sundhed er afhørt. Disse bruges ofte af dem med en historie eller sandsynligvis af fremtidige mentale sundhedsproblemer, herunder skizofreni, bipolar lidelse og Alzheimers. I tilfælde af, at hovedforpligtet kan ikke længere træffe beslutninger om deres juridiske og finansielle spørgsmål, vil indehaveren af POA træde til og handle på deres vegne.

Instruktioner

• Vælge en kompetent og pålidelig POA indehaveren. Indehaveren af POA skal være myndig, modne nok til at træffe gode beslutninger og i stand til at handle på den hovedforpligtedes vegne. Undgå at vælge en ældre, kronisk syg eller ustabil POA indehaveren.

• Sætte POA indehaveren med forventningerne til hovedforpligtet. Indehaveren af POA forstår præcis, hvad hovedforpligtet ønsker at blive gjort i alle situationer. Dette er for at undgå situationer, hvor indehaveren af POA er usikre på, hvordan man kan handle på vegne af hovedforpligtet.

• Udarbejde mental sundhed POA papirarbejde. POA papirarbejde bør afspejle, at indehaveren af POA kun ville have fuldmagt, hvis hovedforpligtet ansås for mental inkompetente og ingen andre gange. Hvis hovedforpligtet ønsker kun at give fuldmagt til konkrete tilfælde, såsom retlige forhold, bør det afspejles så godt. POA papirarbejde skal underskrives af de vigtigste og notarized at gøre det juridiske. Indehaveren af POA bør holde en oprindelige sæt af POA papirarbejde for hans egne optegnelser, og agenturgiver bør have et sæt også.

• Informere alle interesserede parter om de medicinske POA og levere et eksemplar til deres interne poster. Dette kunne omfatte advokater, læger og pengeinstitutter. Glem ikke at meddele nære slægtninge, så der er ingen overraskelse inden for familien, hvis den medicinske POA skal håndhæves.

Tips & advarsler

  • Du behøver ikke en advokat til at udarbejde POA papirarbejde. Faktisk kunne du skrive sætningen "Jeg ønsker at give Joe Smith fuldmagt over min juridiske og finansielle anliggender, hvis jeg blive mentalt uligevægtig" og få det notarized. Det ville være nok. Der er også flere juridiske formularer online, der kan være fyldt og notarized for at gøre en medicinsk POA. Imidlertid mere kompliceret medicinsk POA, jo mere sandsynligt ekspertisen, som en advokat bør anvendes.
  • En mental sundhed POA kan ikke komme ind på, mens hovedforpligtet er allerede mentalt uligevægtig. Mentalt inkompetente mennesker kan ikke underskrive juridiske dokumenter. I disse tilfælde er en conservatorship mere passende.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com