Hvordan man kan bruge blegemiddel som et Sanitizer i kød forarbejdning udstyr

09/17/2016 by admin

Hvordan man kan bruge blegemiddel som et Sanitizer i kød forarbejdning udstyr

Blegemiddel eller natriumhypochlorit, der bruges i hele meget af den industrielle verden at rengøre og desinficere maskiner, værktøj, redskaber og overflader. Blegemiddel er i stand til at dræbe de fleste kendte bakterier og sygdom-forårsager mikroorganismer. Bruge blegemiddel til at desinficere kødforarbejdning udstyr er en bredt accepteret praksis, og når den rigtige løsning og metoder bruges det er meget effektivt og pålideligt.

Instruktioner

• Fyld spanden med tre gallon af koldt vand fra hanen. Varmere temperaturer kan reducere effektiviteten af blegemiddel blandinger.

• Foranstaltning 3,5 ounce af blegemiddel med cup foranstaltning og hæld det i en spand vand. Dette vil skabe en fortyndet blegemiddel løsning med rundt, men højst 200 PPM (dele pr. million). Dette er en standard anbefalede klorvandsindhold til korrekt hygiejnisk forarbejdning af fødevarer udstyr ifølge Oklahoma State Universitys mad teknologi Fact Sheet.

• Læg på beskyttende gummihandsker for at undgå direkte hudkontakt med blegemiddelopløsning.

• Læg en ren klud eller et håndklæde i blegemiddelopløsning, derefter fjerne og vride ud af den overskydende løsning tilbage i spanden.

• Starte rengøring på den øvre-mest del af kødet udstyr med den våde klud og arbejde systematisk din vej ned til bunden, at sikre, at alle overflader rengøres med desinficerende løsning. Våd klud i blegemiddelopløsning så ofte som nødvendigt for at sikre maksimal desinfektion. Sørg for at blegemiddelopløsning er gnedet ind alle folder, sprækker og hulrum hele udstyr.

• Tillad løsning til luft tørre på udstyr til mindst én og højst fem minutter.

• Brug en ren klud og rent drikkevand til at tørre udstyr igen for at fjerne enhver resterende blegemiddelopløsning. Når alle resterende blegemiddelopløsning er fjernet og udstyr har lufttørret, vil kød forarbejdning udstyr blive sminket og klar til brug igen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com