Almindelige risici på tryksager

04/17/2010 by admin

Almindelige risici på tryksager

Den trykte branchen er ansvarlig for at levere aviser, bøger, magasiner og andre former for trykte litteratur. Selv med udbredelsen af internettet giver den trykte branchen beskæftigelse til millioner af mennesker. Industrien udgør erhvervsbetingede risici for arbejdstagere. Industrielle udskrivning kræver store maskiner med mange bevægelige dele, der kan såre mennesker eller fange løsthængende tøj. Rygskader fra løfte kasser med trykt materiale er fælles, og eksponering for trykfarver og kemikalier kan forårsage dermatitis og andre dårligt helbredseffekter.

Manuel håndtering

Omfattende industrielle printere producere store ordrer trykt papir, der skal pakkes og sendes til kunder. Løfte tunge kasser med trykt materiale kan føre til skader og ulykker. Korrekt løfteteknik og brug af løfte aids kan mindske risikoen for ulykker.

Glide- og snubleulykker

Udskrivning medarbejdere står over for en risiko for at glide- og snubleulykker, især i produktionsområder. Paller, ujævne gulve og løs stropper konto for mange trippende ulykker. Slip risici omfatter vand, olie og foldere tilbage på gulvet. Risikoen kan reduceres betydeligt med ordentlig rengøring at holde arbejdsområder klar og ren og tager sikkerhedsforanstaltninger i dårligt vejr.

Maskiner

Udskrivning maskiner er en kilde til potentielt livstruende ulykker. Store, høj power maskiner med bevægelige dele kan resultere i skader, hvis en arbejdstager er skødesløse. Den mest almindelige kilde til maskine skader er trykpressen, med transportbånd og bindende, skæring og foldning maskiner også forårsager skade. Risiko for skade omfatter trækkes mellem i kører nips af rullerne, kontakt med bevægelige maskindele og indvikling i bevægelige dele. Skader spænder fra mindre, såsom rifter, sår og blå mærker, til at blive knust eller at have en del af kroppen amputeret. Fingre og hænder såret på det mest almindeligt kropsdele. Skader kommer normalt fra lemfældig håndtering af maskiner, såsom unsafely forsøger at løse blokeringer, rengøring eller forsøger vedligeholdelse mens maskiner der kører.

Sundhedsrisici

Printere bruger en række kemikalier i trykprocessen. Trykfarver, kemiske vasker og kemikalier, der anvendes til at opretholde maskiner kan indeholde potentielt farlige komponenter, der kan skade arbejdstagernes sundhed. En af de mest almindelige betingelser udskrivning medarbejdere ansigt er dermatitis. Udskriv medarbejdere arbejder i produktionen er tre gange så tilbøjelige til at udvikle dermatitis i forhold til industriarbejdere som helhed. Arbejdstagernes hænder og fingre er de mest almindelige placering for dermatitis. Medarbejdere kan tage mange skridt til at mindske deres eksponering for blæk, såsom anvendelse af handsker, vaske hænder jævnligt og anvende lotion og cremer, der forhindrer dermatitis. God udskrivning praksis og procedurer kan begrænse eksponering for kemikalier.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com