Hvad er Byetta?

02/23/2010 by admin

Diabetikere får ofte frustreret med valg af medicin, der er tilgængelige til at holde deres insulin og glukose niveauer under kontrol. Pillerne fås forårsage ofte vægtstigning, som er især frustrerende, da diabetes er bedre kontrolleret, når patienten taber i vægt. Byetta er et relativt nyt stof for diabetes, der har givet en ny indstilling til diabetikere--det har skaberne, Amylin og Eli Lilly, hævder ikke vil forårsage vægtstigning.

Oprindelsen af Byetta

Amylin Pharmaceuticals og Eli Lilly lavet det stof, som er afledt af spyt i Gila monster firben. Byetta blev godkendt af FDA i 2005.

Gila monster er købedygtig overleve mens man spiser kun et par gange om året og forskere opdagede, at det på grund af sit spyt. Spyt holder lizard følelse fuld og også holder det er blod sukker niveauer i skak, når det ikke har spist.

Hvad Byetta gør

Byettas beslutningstagere siger, at stoffet virker på flere måder. Det er beregnet til at hjælpe bugspytkirtlen gøre de korrekte beløb af insulin, som igen udjævner blodsukker. Den holder også leveren fra overproduktion glukose. Byetta forsinker fordøjelsen af mad, at holde brugeren fuld i længere perioder. Langsommere fordøjelsen reducerer også risikoen for glucose niveauer spiking.

Anvendelser af Byetta

Ifølge producentens websted, Byetta er overvejende ordineret til type 2 diabetes og bruges som regel i kombination med anden medicin, såsom metformin, til at styre insulin niveauer og blodsukker. Byetta er undertiden ordineret til patienter med insulinresistens fordi det er blevet konstateret, at stoffet kan støtte i omprogrammering kroppen til at lave og bruge insulin korrekt.

At tage Byetta

I modsætning til mange andre medikamenter anvendes af diabetikere at kontrol glucose niveauer, er Byetta givet som et skud. Skuddet skal gives to gange hver dag umiddelbart før et måltid. Byetta er udleveret i en pen og behøver ikke at blive overført til en sprøjte. Nåle bruges med pennen er lille-normalt en 31 gauge mini nål. Nålen er sat ind i maven eller inderlåret.

Bivirkninger af Byetta

Byetta brugere klager over talrige bivirkninger omfatter svimmelhed, kvalme, hovedpine og udmattelse. De fleste brugere siger, at bivirkningerne fade inden for den første uge eller to af brug. En anden bivirkning af Byetta er vægttab. En 30-ugers klinisk undersøgelse foretaget af Amylin viste et gennemsnitligt tab på 5 lbs. Da lægemidlet er blevet frigivet til offentligheden, rapporterer mange patienter højere vægttab end Amylin først forventet. Steder såsom DiabetesExplained.com rapport, som mange brugere har formået at tabe så meget som 30 lbs. i det første år.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com