Streptokokker symptomer

10/14/2016 by admin

Streptokokker symptomer

Streptokokker er bakterier, der forårsager hvad er almindeligvis omtales som halsbetændelse, en bakteriel infektion præget af smerter, rødme og hævelse. Selv om en halsbetændelse er altid til stede i strep hals, bør yderligere symptomer opstår inden for tre dage. I modsætning til almindelige ondt i halsen skal strep hals være identificeret og behandlet i tide til at forhindre alvorlige komplikationer gerne gigtfeber eller nyrebetændelse, ifølge MayoClinic.com.

Hals symptomer

De mest sigende symptomer på halsbetændelse opstår i nakke og hals-området. Bortset fra en halsbetændelse baseret kirtler, eller lymfeknuder i nakken bliver ømme og hævede, på oplysninger fra KidsHealth. Tonsiller rødme og svulme, og små hvide pletter eller pus striber kan vises på dem. Hævelse og smerter i halsen kan gøre det vanskeligt at sluge alt, herunder væsker, og vejrtrækning kan være blokeret så godt.

Hoved symptomer

Feber, en midlertidig stigning i kroppens normale temperatur som reaktion på en sygdom eller infektion, er normalt findes i en person med halsbetændelse, angiver MedlinePlus. Mennesker ramt af strep hals kan også opleve hovedpine hele varigheden af sygdommen.

Mave symptomer

STREP hals kan medføre symptomer, der påvirker maveregionen og fordøjelsessystem, men disse symptomer er mere tilbøjelige til at forekomme hos børn. En person med strep hals kan opleve abdominal kramper og tab af appetit, som kan forårsage ham uforvarende springe måltider, hvilket resulterer i en mangel på ordentlig ernæring. Kvalme, en kvalm følelse i maven og halsen, og opkastning, udrensning indholdet af maven, er yderligere symptomer på halsbetændelse, der forekommer i fordøjelsessystemet, ifølge MedicineNet.com.

Almindelige symptomer

Kuldegysninger, en følelse af kølighed forårsaget af hurtig sammentrækning og afslapning af muskler i kroppen, kan forekomme som reaktion på feber eller infektion, der ledsager strep hals, bemærker MedlinePlus. En generel følelse af ubehag eller uro kan også præsentere som en bivirkning af infektionen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com