Sådan Fix unøjagtigheder i medicinske oplysninger

10/10/2016 by admin

Sådan Fix unøjagtigheder i medicinske oplysninger

Medicinsk kodning og medicinske oplysninger unøjagtigheder fra dataindtastning eller patienten til rådighed oplysninger har ført til mange unødvendige dødsfald. Omkring 44.000 til 98,000 hospital dødsfald blev rapporteret af den Institute of medicin (IOM) i deres undersøgelse fra 1999, gør lægefejl den ottende førende dødsårsag i USA, slå ud motorkøretøj dødsulykker. Ved lov, sundhedsfaciliteter skulle holde nøjagtige data for overvågningsmæssige årsager, forsikringskrav, medicinske krav og retlige forpligtelser. Korrigere eventuelle unøjagtigheder forbliver øverst på listen for at undgå dødsulykker, uredelighed jakkesæt og forskellige juridiske forpligtelser.

Instruktioner

• Få en kopi af din medicinske journaler fra ethvert hospital, test facilitet eller enhver anden klinik, du har besøgt. Dette kan være enten en papirkopi eller en download, hvis din sundhed udbyder har din medicinske oplysninger på linje gennem deres avanceret elektronisk patientjournal system. Sørg også for, din poster med medicinsk Information Bureau (MIB) få en ren sundhedsattest, som disse oplysninger er givet til sundhed og livsforsikringsselskaber og andre parter, som tager interesse i din sundhed og kredit information.

• Gennemse din sundhedsleverandører noter vedrørende besøg og resultater fra forsøg eller procedurer. Være sikker på forsikring billings og koder matche op korrekt til tjenesteydelser fra din sundhed udbydere. Også kontrollere for at se, om dine identifikationsoplysninger er ajour.

• Kalde din sundhedspleje udbyder og afgøre, om et ændringsforslag form er påkrævet for fastsættelse af fejl og anmode om det hvis det er nødvendigt. Efter at gøre en kopi af dine poster, fremhæve og markere med rød pen eventuelle unøjagtigheder. Indgive ændringsforslag med kopien af unøjagtigheder til din udbyder.

• Hvis en ændring form ikke er nødvendigt, rådføre sig med den person, der begik fejlen og har dem ordne det straks. De vil godkende og dato oplysninger. Mens unøjagtige oplysninger kan bo på fil, vil det blive tilsidesat med den nyligt korrigerede oplysninger. Pre og post ændrer data er nødvendige, når det kommer til revision af medicinsk computersoftware (til ansvarlighed formål).

• Dokumentere den person, du arbejdede med at foretage rettelserne. Omfatte den dato og det tidspunkt, du talte med hende og knytte noten til din kopi af de ukorrekte poster for fremtidig reference.

• Fax en kopi af din ukorrekte poster til din udbyder, hvis det er nødvendigt og registrere den dato og tidspunkt for faxen. Bekræfte, at oplysningerne blev modtaget og dokumentere denne persons navn og tid for din poster.

• Kontakt dit forsikringsselskab hvis unøjagtigheder var relevante for din sygesikring. Har din forklaring af fordele (EOB) og medicinsk fil med dig, når du foretager opkaldet.

Tips & advarsler

  • Her er nogle tips fra AHRQ til bedre sikre din sundhedspleje: Spørg din læge spørgsmål og være sikker på at du fuldt ud forstår svar; en liste over alle dine foreskrevne og ikke-ordineret medicin og give det til din læge læge eller apotek; få resultaterne fra alle test/procedurer; have samtale med din læge om hvilken type af hospital ville bedst passer til dine behov; og endelig forstå alle konsekvenser fra spiste i kirurgi bør det blive rådgivet af din læge.
  • Hvis du sender i et ændringsforslag, er din udbyder forpligtet til at reagere inden for 60 dage, eventuelt forlænge det med en anden 30 hvis underrette dig ved at skrive. Hvis dine anmodninger ikke er blevet opfyldt, Send et brev af uenighed. Dette vil skulle være indsendt til din fil. Hvis din udbyder føles for alvor at du ikke er mentalt stabil til at håndtere de medicinske oplysninger om filen, kan de afvise din anmodning om at få en kopi af din medicinske journaler.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com