Lægeplanter, som behandling af Hypertension

04/02/2010 by admin

Lægeplanter, som behandling af Hypertension

Hypertension er ofte en lydløs dræber. Mennesker ikke klar over deres blodtryk er høj, indtil en rutine fysiske eller sundhed eksamen afdækker sandheden.

Blodtryk er omhandlet af to tal: den øverste tal er det systoliske og lavere antallet er det diastoliske. Systolisk antallet er, når hjertet arbejder, pumpe blodet selv om kroppen. Den diastoliske er, når blodet flyder mellem hjerteslag.

Normalt blodtryk skal være mindre end 120 over 80. Blodtryk, der er mere end 140 over 90 anses høj, mens et vilkårligt tal mellem er pre hypertension.

End medicin og en lav kolesterol/fedt/natrium diæt og motion, kan hypertension reduceres naturligvis med simple urter nemt findes i helsekost og købmandsforretninger eller endda i haven.

Virkningerne af hvidløg på Hypertension

Allium sativum, eller have sort hvidløg, har gavn af at reducere kolesterol i blodet, og derfor reducere forhøjet blodtryk. Medlem af familien løg, hvidløg hjælper tynd blodet ved nedslående blodplader klistrer sammen, naturligvis sænke blodtrykket. En af grundene til dette er tilstedeværelsen af svovl-holdige kemikalier i hvidløg. Disse kemikalier har evnen til at sænke lipider, eller "fedtindhold i blodet", men den nøjagtige mekanik af hvordan dette gøres i blodet er stadig ukendt.

Tjørns forhold med Hypertension

Selv om der ikke er nogen direkte sammenhæng mellem tjørn og højt blodtryk, urten er kendt for at have en positiv virkning på hjertet og karsystemet, og lavere blodtryk er en positiv bivirkning ved hjælp af urten. Tjørn virker ved at øge blodgennemstrømningen gennem kranspulsårerne giver ilt og næringsstoffer med succes leveret til hjertet. Med det vaskulære system, tjørn stabiliserer kollagen i blodkarrene, holde dem tynde, sund og gør dem mere effektive i at få blodet til destinationen. Tjørn kan også øge absorptionen af C-Vitamin gennem blod vessles, fordi det indeholder plante kemikalier kaldet flavonoider.

Misletoe

Mistelten-slægten album, eller misteltenen, er et andet naturligt middel mod forhøjet blodtryk. Ordet "mistelten" menes at have været afledt af et keltisk ord betyder "all-heal". En teskefuld af dens blade og grene på jorden og brygget i te kan have de ønskede fordele. Det anbefales dog ikke overstiger dette beløb dagligt.

Selleri

Spise rå selleri kan faktisk hjælpe sænke blodtrykket. Phtalide er en kemisk i selleri, der hjælper med at opnå dette. Det hjælper til at spile væggene i blodkarrene, der tillader blodet at flyde lettere. En ulempe ved selleri er dens høje salt indhold, som kan modvirke denne proces.

Ginseng

Sammen med faldende stress og træthed, kan ginseng (amerikansk eller Sibirisk) hjælpe med at mindske blodtryk hvis taget i lave doser over en lang periode. Bivirkninger af ginseng omfatter irritabilitet, angst, hovedpine og hjertebanken.

Enebær

Brug af enebær reducerer blodtrykket ved at fjerne overskydende væske fra blodet. En halv teske kogt som en te kan hjælpe betydeligt.

Hibiscus

Bladene af hibiscus plante medvirke til at reducere blodtrykket. Kogt som en te, kan drikken serveres varm eller kold med en lille mængde af sukker eller kunstige sødestof. Smagen af denne plante ligner tranebærsaft.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com