Hvordan at få Gardasil

03/24/2010 by admin

Gardasil er en vaccination for fire typer af humant papillomvirus, eller HPV, der kan forårsage livmoderhalskræft og kønsvorter. HPV-typerne 16 og 18 forårsager 70% af livmoderhalskræft sager, og HPV-typerne 6 og 11 forårsager 90% af kønsvorter tilfælde. Gardasil er godkendt til kvinder i alderen mellem 9 og 26, og er stærkt anbefales til piger aldre, 10 og 11. Dog bør du ikke tage Gardasil, hvis du har en allergi over for gær eller kunne blive gravid. Gardasil er i øjeblikket ikke godkendt til mænd eller kvinder over en alder af 26.

Instruktioner

Hvordan at få Gardasil

• Finde ud af, hvis din sygesikring dækker din Gardasil vaccination. Hver Gardasil skudt omkostninger $125 per dosis, eller $375 for alle tre doser. Hvis du er under 18 år, kan du være berettiget til Gardasil uden omkostninger under vacciner til børn (VFC) program, forudsat at du er Medicaid støtteberettigede, har nogen forsikring eller er af indiansk eller Alaska Native arv.

• Planlægge en aftale med din læge for at få din første skud af Gardasil. De mest almindelige bivirkninger ved injektion omfatter irritation eller hævelse i stedet for skud, hovedpine, besvimelse, kvalme, feber, svimmelhed eller opkastning, selvom ikke alle vil opleve disse reaktioner.

• Gå tilbage til dit andet skud af Gardasil. Den anden administration af Gardasil er to måneder efter det første skud, selv om det er okay, hvis det er efter et par dage. Din læge kan give dig en påmindelse kort til din anden og tredje doser, eller du kan bruge indstillingen påmindelse på webstedet Gardasil (-www.gardasil.com).

• Har din sidste Gardasil vaccination. Den sidste Gardasil dosis gives seks måneder efter den første, der administreres. Efter denne sidste skud, skal du være godt beskyttet fra de fire typer af HPV, der Gardasil vaccinates mod. Ifølge information om HPV-vaccination, der er bogført på Centers for Disease Control (CDC) hjemmeside, effektiviteten af Gardasil varer for længe, men mere forskning skal gøres for at bestemme, hvis kvinder vil kræve opreklameret skud i fremtiden.

• Fortsat årlig Pap-tests og livmoderhalskræft screeninger. At have en Gardasil vaccination betyder ikke, du behøver ikke længere at få Pap-tests, som Gardasil beskytter du kun fra 70% af livmoderhalskræft.

Tips & advarsler

  • For børn under 18 år, er forældres samtykke nødvendigt. Men, Gardasil er anført som en anbefalede vaccination på American Academy of Pediatrics immunisering oversigt for unge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com