Kropsholdning forbedre enheder

09/18/2013 by admin

Kropsholdning forbedre enheder

Ifølge nationale Føderation af personlige Fitness-instruktører, en sund kropsholdning er den vigtigste del af at opretholde en sund ryg og dårlig kropsholdning kan svække kroppen så meget som en større bil ulykke skade. Nogle bløde eller stive apparel, ergonomiske møbler og andre elementer til at forbedre kropsholdning.

Stropper

Nogle kropsholdning stropper ligne bh'er eller korsetter og wrap omkring midten af ryggen, omkring torso og over hver skulder. Kropsholdning stropper forbedre kropsholdning af ledende stilling skuldre og ryg. Kropsholdning stropper giver ikke som meget muskuløs støtte som andre kropsholdning enheder, fordi brugerne kan genoptage dårlig kropsholdning mens iført disse stropper.

Seler

Kropsholdning seler kommer i mange forskellige former og størrelser. Seler fremme gode arbejdsstillinger ved at tilpasse halsen med rygsøjlen at forhindre halsen stamme. Nogle seler indhyllingsafstand ryg, torso og skuldre svarende til stropper, men seler er stive og begrænse brugerens vifte af bevægelse. Andre seler ligner korsetter og wrap rundt om hele længden af ryg og overkrop.

Siddepladser

Nogle typer af stole fremme gode arbejdsstillinger med ergonomisk design. Ergonomiske stole med høj ryg støtte, at kurver i på lænden hjælpe med at forbedre kropsholdning af matchende rygsøjlen kurver. Oppustet og skum bold stole hjælpe med at forbedre kropsholdning ved at tvinge brugerne til at balancere mens siddende i komfortable position. Bold stole udrette kropsholdning forbedringer uden rygstøtte.

Maskiner

Justering enheder omfatter stativer og barer, der tillader brugernes hen til hænge op og ned og hælder bænke, at ophøje fødder under abdominal øvelser. Disse maskiner bruger tyngdekraften til at tvinge krumning af rygsøjlen at forblive på plads mens du udfører øvelserne. Disse maskiner mål kropsholdning muskler eller styrke core muskelgrupper. Core muskelgrupper er blandt de store muskelgrupper, der er ansvarlig for spinal justering. Enheder, der styrker centrale forbedre kropsholdning, fordi core træning hjælper balance styrker hele rygsøjlen og forhindre overbelastning på ét område.

Puder

Lumbal puder hjælp forbedre kropsholdning af matchende krumning af rygsøjlen, og lavere tilbage støtte. Folk kan placere lumbale puder på enhver stol med rygstøtte i hjemmet, på fly, på offentlig transport, i skolen eller på kontoret. Lumbale puder er lille og transportabel, og nogle modeller er selv oppustelige.

Sko

Nogle sko er designet til at forbedre kropsholdning. Sko med tilpassede indlægssåler kan forbedre stabilitet og balance til mennesker, der over pronate eller - supinate når de står eller trin (dvs. mennesker med fødder, der magert indad eller udad). Andre forbedring af kropsholdning sko har en buet bund overflade og tvinge bækken udad. Vuggende sko fremme god kropsholdning, fordi tvinger bækken passiv styrker de nedre rygmuskler og kan slappe af stive skuldre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com