Korrekte CPR procedurer

09/11/2013 by admin

Korrekte CPR procedurer

American Heart Association (AHA) for nylig revideret sin CPR procedurer for at fremhæve betydningen af udfører brystet komprimeringer. AHA revideret den gamle akronym ABC i 2010 at huske rækkefølgen af CPR handlinger. Standarden er nu CAB, som står for omsætning, luftvejene, vejrtrækning. AHA rådgiver også at de uden CPR uddannelse, eller hvis uddannelse er rusten at udføre brystet kompression, med en hastighed af 100 pr. minut, indtil medicinsk personale ankommer. Kun dem med de seneste CPR uddannelse i en godkendt CPR-kursus bør forsøge de komplette CAB procedurer.

Instruktioner

• Tjek, om personen er ved bevidsthed. Hvis han synes ikke at være, forsigtigt Tryk på eller ryste sin skulder og spørge, "Er du OK?" Hvis personen, der er ikke-responderende, har nogen ringe 911, mens du begynder CPR. Hvis du er alene, og telefonen er handy ringe 911, medmindre personen er unresponsive på grund af kvælning. I dette tilfælde kun, udføre CPR til et minut før du ringer 911. Hvis han stadig ikke reagerer, chok person én gang med en automatisk ekstern defibrillator (AED), hvis man er til rådighed og du er uddannet til at bruge det, efter de specifikke maskininstruktioner.

• Sætte personen på ryggen på en fast overflade, hvis han ikke allerede er på sådan en overflade. Knæle ved siden af hans hals og skuldre. Placer hælen af en hånd mellem personens brystvorter. Placer din anden hånd oven på din hånd og komprimere mindst to inches lige ned, ved hjælp af din hele overkroppen vægt. Holde albuerne lige og sørg for dine skuldre er direkte over dine hænder.

• Tjek luftvejene, hvis du er uddannet i CPR og har afsluttet 30 brystet komprimeringer. Placere din hånd på personens pande og vippe hovedet tilbage. Med anden hånden forsigtigt løfte Hagen fremad. Kontroller, om bevægelser og lyde af normal vejrtrækning for ikke mere end fem eller 10 sekunder. Bemærk at gispende ikke er normal vejrtrækning. Hvis personen ikke trækker vejret normalt, og du er uddannet i CPR, Begynd mund vejrtrækning. Hvis du mener, at personen, der har lidt et hjerteanfald fortsætter brystet kompression i stedet for mund.

• Knib den enkeltes næse shut og dække hans mund med din, at skabe en sæl. Personens luftveje skal være åben, før du gør dette. Åbne luftvejene med hoved-tilt chin-lift handling foretaget i trin 3. Giv et åndedrag varig ét sekund. Se at se, hvis brystet stiger. Hvis det ikke sker, administrere en anden ånde. Genoptage brystet komprimeringer. En cyklus består af to rednings indåndinger og 30 kompression.

• Fortsæt cyklusser af vejrtrækninger og bryst komprimeringer. Hvis efter fem cykler personen stadig ikke begyndt at flytte, administrere et stød med en Hjertestarter som maskinens instruktioner disposition, hvis maskinen er tilgængelig, og du er uddannet til at bruge den. Hvis det ikke er tilgængelig, fortsætte vejrtrækninger og kompression cyklussen indtil personen begynder flytning eller medicinsk personale ankommer og overtage.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com