Hvordan til at sænke kolesterol point

09/07/2013 by admin

Højt kolesteroltal eller hyperkolesterolæmi er en ophobning af for meget kolesterol, et fedt-lignende stof i blodet. Store mængder af kolesterol i blodet fører til en ophobning af kolesterol langs væggene i arterierne. Kolesterol til sidst hærder og kan blokere blodtilførslen til eller fra hjertet. Højt kolesteroltal er en stor risikofaktor for hjertesygdomme og hjerteanfald. Personer med højt kolesteroltal skal sænke niveauet af kolesterol i deres krop til at mindske risikoen for hjerteproblemer. Følg disse enkle trin for at sænke kolesterol point.

Instruktioner

• Spiser sundt. Reducere indtagelse af fødevarer, der er høj i kolesterol, såsom fede kød, fuldfed mejeriprodukter og æggeblommer af æg. Erstatte dem med sundere alternativer, såsom fisk, æggehvider og fedtfri eller reduceret fedtindhold mejeriprodukter. Omfatte masser af frugt og grøntsager i kombination med lav-kolesterol fødevarer alternativer. Kost ændringer gøre en enorm forskel i at kontrollere kolesterol for de fleste mennesker.

• Få bevægelige. Fysisk aktivitet bidrager til at sænke kolesterol. Mens ændringer i kolesterol grund øvelse er som regel ikke ekstrem, det gør en forskel. Enhver aerob aktivitet vil hjælpe kroppen til at sænke sit kolesteroltal. De mest populære aerobe aktiviteter omfatter vandreture, løb, cykling, svømning, og aerobic.

• Tabe ekstra vægt. At være overvægt fører som regel til højt kolesteroltal. At tabe sig med kost og motion vil hjælpe kroppen begynder at sænke kolesteroltallet. Reduceret kalorieindtag kan være nødvendigt at tabe overvægt også.

• Tage medicin. For nogle personer er kolesterol-sænkende medicin nødvendig. Højt kolesteroltal er en arvelig problem i nogle mennesker, hvilket betyder, at kolesterol forbliver høj selv når du er på din optimale vægt og efter en lav-kolesterol kost.

• Kombinere flere tilgange. Ofte, med held sænke kolesterol kræver en kombination af forskellige taktikker. Nogle mennesker nødt til at bruge kost, motion, vægttab og medicin med held styre deres kolesterol, mens andre kan kun skal bruge et par af tilgange. Diskutere med lægen hvilken tilgang eller tilgange er bedst at komme med den mest effektive måde at sænke dit kolesteroltal.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com