Hvordan at vælge en Dental Plan

08/26/2013 by admin

Hvordan at vælge en Dental Plan

Dagens amerikanske verden kredser om forsikring. På grund af dette er der mange forskellige typer af dental planer tilgængelige for enkeltpersoner og familier til at vælge fra. Det kan være svært at vide, som planlægger at vælge. De fleste individer har valget mellem Preferred Provider Organization (PPO), Dental vedligeholdelse organisation (omtales som DMO eller DHMO) og rabat planer.

Instruktioner

• Læse planen beskrivelser grundigt. Overvej antallet af individer, der vil blive dækket på planen. Nedskrive en ru dental historie for den enkelte. Sammenlign hver dental historie til de planer, der tilbydes for at afgøre, hvorvidt planen ville have været gavnligt at du under tidspunktet for dental arbejde.

• Bestemme, hvorvidt du eller din dækket familiemedlemmer skal se en tandlæge mere end den gennemsnitlige person (normalt på grund af dårlig dental sundhed og andre problemer), et gennemsnitligt beløb af besøg pr. år eller derunder. Hvis du eller din familie har tendens til at have en masse af tandlæge besøg i løbet af året, sammen med dental nødsituationer, kigge ind i en PPO plan, fordi tandlæger, der accepterer HMO tendens til at have begrænset planlægning plads.

• Smalle planer ned til en eller to. Overvej en alder af de personer, der skal dækkes i din familie. Hvis du har børn, der er ældre, du kan allerede være bekendt med deres dental historie og kan bestemme eller ej bedre dental forsikring skal bruges. For yngre børn er det altid bedre at modtage mere dækning, fordi dental nødsituationer og andre spørgsmål kan komme at du ikke kan forudse. Hvis du er en enkeltperson med en god dental historie (lidt eller ingen hulrum, osv), kan du overveje en rabat plan. Disse planer er ikke så grundige som PPO eller DMO planer, men de kan bruges til personer, der besøger tandlægen regelmæssigt, har en anstændig indkomst (eller opsparing til at dække dental omkostninger) og vil kun bruge plan en gang eller to gange om året.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com