Hvad er årsagerne til højre hofte smerter?

03/02/2013 by admin

Højre hofte smerter kan forekomme i to steder på kroppen. Det kan forekomme på højre side af hoften nær det øvre låret eller det kan forekomme i lysken, hvor hofteleddet ligger. Hip smerter kan mærkes i fælles, selv eller i vævet omkring hofteleddet, hvilket gør hoftesmerter vanskelige at diagnosticere.

Gigt

En form for gigt, som kan påvirke den højre hofte er slidgigt. Denne type af gigt kan påvirke en person, der har oplevet en fraktur i højre hofte eller højre bækken området.

Avascular nekrose af hoften

Ifølge Mayo Clinic, når blodtilførslen til højre hofte afbrydes, kan en tilstand kaldet Avascular nekrose forekomme. Knogle væv dør som følge af ophørt blodgennemstrømningen. Avaskulær normalt påvirker lårbenet, men kan forekomme i andre områder af hoften. Patienter med denne betingelse kan opleve smerter udstrålende ned benet.

Bursitis

Bursitis er en tilstand, der opstår, når 'bursa' eller væske fyldte sække omkring væv og leddene bliver betændt. Hoften er et fælles sted for bursitis at forekomme. Patienter kan opleve ømhed, stivhed eller rødme omkring det fælles område.

Lupus

Patienter med invaliderende ledsmerter kan have en tilstand, der kaldes Lupus. Lupus er en autoimmun sygdom, der angriber en person væv og forårsager betændelse. Sammen med fælles maling, kan patienter opleve træthed, feber, sår i munden og huden læsioner.

Hoftebrud

Hoftebrud er almindelige hos patienter over 65 år. Hoftebrud er også mere almindelig hos kvinder på grund af tabt knogletæthed, som de bliver ældre. Patienter normalt oplever alvorlige smerter og er i stand til at bære vægten på den berørte hofte og ben.

Hip Labral tåre

Hip Labral tårer kan påvirke atleter der oplever sport-relaterede skader. Tåre opstår på væv nær din hofteleddet. Udover smerte, kan patienter med hofte Labral tårer opleve en fange følelse i eller i nærheden af leddet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com