Hvordan man vælger energi fødevarer

02/17/2013 by admin

Hvis du mangler energi, kan du overveje at spise energi-rige fødevarer for at give dig et ekstra løft. Energi fødevarer anvendes af sportsfolk til at give dem en fordel frem for deres konkurrenter. Du kan spise energi-opreklamering fødevarer på ethvert tidspunkt af dagen, men de er især nyttige, før og efter træning. Vælg energi fødevarer, der er naturlige energi boostere, eller fremstillede produkter designet til at give ekstra vigor.

Instruktioner

• Vælg energibarer, som er høj i kulhydrater og lav i fedt. Disse stænger giver en betydelig energi-boost før en træning.

• Drikke drikkevarer, der giver et energi boost. Look for drikkevarer med elektrolytter. Elektrolytter erstatte natrium, kalium, magnesium og calcium, der har mistet naturligt under træningen.

• Spise høj-protein fødevarer til energi og øget udholdenhed. Høj-protein fødevarer omfatter æg, mælk, kød og bønner.

• Spis fødevarer, der er højt indhold af vitaminer og mineraler. Disse fødevarer vil hjælpe din krop, afslutte de processer, der er nødvendige for at give dig energi. Både C-vitamin og jern giver et energi boost. Fødevarer med højt C-vitamin omfatter grønne bladgrøntsager, bær og sure frugter. Valg af jern-rige fødevarer omfatter bønner, spinat, linser og oksekød.

• Kig efter energi fødevarer, der er højt fiberindhold. Fiber kan sinke fordøjelsesprocessen og gøre energi fra mad sidst længere. Hele korn brød, klid korn og havregryn er alle sunde fiber kilder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com