Vand afsaltning proces

09/18/2016 by admin

Vand afsaltning proces

Saltvand eller saltholdigt vand er ikke en drikkelig produkt, men i områder hvor frisk, drikkevand vand ikke eksisterer, kan det være en løsning for vandmangel. Afsaltning eller desalinization er processen med at fjerne salt fra vand til at gøre det anvendeligt for drikke eller vanding. Grundlæggende destillation, er det en simpel proces, men ikke billige i stor skala. Uanset omkostningerne i områder af verden, hvor der ikke er nogen alternativer, det giver en tiltrængt ressource.

Instruktioner

• Indsamle saltvand til at være desalinized i kog-bevis beholder. Der er særlig destillation enheder til rådighed for små brug. En stor metal gryde kan bruges til demonstrationsformål eller en hurtig destillation i en nødsituation. I store operationer pumpes den saltvand i tank eller kammer via et stort rør fra den vandkilde, hvor de er indsamlet.

• Anbring gryden over varmekilde. Iværksætte kollektion dome. Når vandet i beholderen opvarmes, vil damp stige og kondensere på kuplen. Damp er ren vanddamp, der ikke bærer salt eller forurenende stoffer. I hjem Destilleriet eller afsaltning enheder genereres varmekilde i selve enheden. I store operationer opvarmes vandet i salen så damp opsamles i særlige afdelinger og rør på toppen af tanken.

• Indsamle kondensation fra kuplen, da det løber ned fra toppen. I en hjem afsaltning enhed eller vand distiller, disse enheder er lukket og de indsamlede ren, saltfrit vand kommer fra en tud eller tube. I store afsaltning opsamles vandet i et kammer, hvor nu-rense vandet afkøles før der sendes til destinationen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com