Koreansk Ginseng Vs. amerikansk Ginseng

03/07/2010 by admin

Mange mennesker bruger alternative, holistisk medicin til at helbrede sygdomme. Fra Asien, Afrika, Europa og Amerika, har folk brugt forskellige plantedele for at medicinerer forskellige sygdomme. Særlige typer af flerårige planter har stærke rødder almindeligvis kendt som ginseng. Ginsenosider er den aktive ingrediens i den amerikanske og Koreansk ginseng, som giver roden sine helbredende evner.

Identifikation

Både amerikanske og Koreansk ginseng er vokset i kølige, tempererede klimaer for det meste i det nordlige Kina og Korea. Lys brun i farven, rod--med sin tovtrækkeri skud--er blevet sagt til at ligne en menneskekrop. Det ofte kommer i en tørret form enten hele eller skåret og normalt indtages oralt som en te eller energigivende drink. Ginseng blad er også tilgængelige i formen lignende tørrede.

Funktion

Amerikanske og koreanske ginsengs har mange funktioner og er kendt for at helbrede forskellige betingelser. Herbalists bruge roden som en adaptogen, som har evnen til at øge kroppens modstandsdygtighed over for stress, angst, traumer og træthed. Det er også bruges som en nærende stimulans til behandling af psykiske sygdomme, type II diabetes og seksuel dysfunktion hos mænd og er kendt for at reducere risikoen for kræft. Selvom der kan være mange ligheder, er der også mange forskelle mellem de to typer af ginsengs.

Amerikansk Ginseng

Amerikansk ginseng er brugt til at fremme yin og derfor bruges til at køle ned i kroppen fra en feber eller fra varmt vejr. Det menes også at øge kroppens immunsystem og tidlige forskning har vist det kan hjælpe med opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse (ADHD), når det bruges med gingko.

Koreansk Ginseng

Koreansk ginseng er også kendt som rød ginseng. Det er ikke skrællet, damp-hærdet og tørret, som menes at forhindre koncentration af dens helbredende ingredienser. De dyrkede rødder er brygget som en varm urtete. Koreansk ginseng fremmer yang i kroppen og bruges til at forbedre blodcirkulationen og revitalisere eller stabilisere naturligt "varme" i kroppen. "Varmen" i kroppen kan komme i mange former såsom højt kolesteroltal, seksuel dysfunktion, højt blodsukker, stress og overgangsalderen.

Bivirkninger

Både amerikanske og Koreansk ginseng er ikke anbefalet til børn eller gravide kvinder på grund af deres stimulerende virkninger. Andre bivirkninger kan omfatte den manglende evne til at sove, rastløshed, hovedpine og opkastning. Læger bør altid høres før tidskrævende eventuelle alternative former for medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com