Hvordan til at evakuere kørestol bundet medarbejdere

09/30/2013 by admin

Hvordan til at evakuere kørestol bundet medarbejdere

Evakuering politikker og procedurer for forskellige nødsituationer og ikke-akutte hændelser kan allerede indbringes på din arbejdsplads. Metode til at evakuere kørestol bundet medarbejdere vil afhænge af deres fysiske placering på lokalerne. Hvis elevatorer er lukket ned i en nødsituation, vil manuel evakuering være nødvendigt. Det sandsynligvis vil tage to personer til at evakuere hver kørestol-bundet medarbejder placeret på øverste niveau. Uden ordentlig uddannelse, udpegede sikkerhedspersonale, praksis øvelser og bare være opmærksom på dine kolleger handicappede medarbejdere, kan det være for sent at evakuere dem, der er bundet til kørestolen.

Instruktioner

• Følg din virksomheds evakueringsprocedurer for kørestol-bundet medarbejdere til at sikre deres sikker evakuering. Ved ruten evakuering.

• Koordinere med din sikkerhed person at vurdere, hvilke tiltag der er nødvendige. Udpege nok raske medarbejdere transport støtte til alle kørestol-bundet personale. Tildeles to personer til at bistå med hver handicappede person der kræver lift bistand.

• Lokalisere og tegner sig for alle din kørestol-bundet personale. Følg sikkerhedsretningslinjer og Søg skriveborde, arbejde, pause rum, mødelokaler og toiletter. Dobbelt-tjekke vagtplaner og tidsplaner; ringe til dem på mobiltelefoner til at bekræfte deres holdninger og lad dem vide, at hjælpen er på vej.

• Tryk og alle handicappede i jorden niveau kontorer til sikkerhed på en udpegede mødeområde.

• Kontrollér for handicappede i kørestole på øverste etager af din bygning. Da elevatorer vil de fleste sandsynligvis blive slået ud under en evakuering procedure, skal du bruge en trappeskakt.

• Tage kørestolen til trapperummet så du kan transportere den handicappede medarbejder nedenunder til sikkerhed. Hjælpe den handicappede at stige og tage fat i de to personer, de er flankeret af. Derefter tillade personen at holdes oprejst og enten støtte i deres gang, eller bære dem helt. Har en person tæt på kørestolen og enten efterlade det i trapperummet, eller bære det med den frie arm.

• Piggyback en lille handicappet. Tillade en person i kørestol til at gribe ind på din nakke og skuldre bagfra. De får brug for evnen til at holde fast i dig. Bevæge sig fra kørestolen til gratis deres ben. Støtte ben med arme nedenunder balder bagsiden du. Har en anden fold kørestolen og bære det ned med dem.

• Brug af to raske personer, holde personen i kørestolen. Tilgang til trappeopgangen og rotere stolen bagover. Dette vil hjælpe afværge person deponering ud af stolen på vej ned. Gang stolen ned ad trappen, en person foran, en i ryggen, hvilende på landgangen. Forside person kan gå ned frem eller har ryggen vender ned ad trappen.

• Bære kørestol med handicappet person i det til sikkerhed. Tillade hver raske person til at tage et håndtag af stolen, løfte og gå hele stolen ned trapperummet. Står over for personen i stolen i et baglæns holdning så de ikke falder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com