Hvordan beregner Odds fra en Bivariate tabel?

09/20/2016 by admin

Hvordan beregner Odds fra en Bivariate tabel?

Udtrykket "odds for at noget sker" henviser til hvor sandsynligt er det at ske. Statistisk set, er det defineret som sandsynligheden for en begivenhed sker divideret med sandsynligheden for at det ikke vil ske. Sommetider refererer folk til odds som et forhold, for eksempel 2:1 odds for at vinde et løb. Dette er blot en anden måde at vise det samme koncept.

Instruktioner

Beregning af Odds

• Start med at oprette en bivariate (to gange to) tabel. Sige vi evaluerer hvor god en medicinsk test er på at opdage sygdommen, og vi har testet 100 personer. Vi ville have fire numre i vores tabel svarer til fire grupper, og kan se numre som dette:

Positiv test/har sygdommen (70)

Positiv test/har ikke sygdom (10)

Negativ test/har sygdomme (5)

Negativ test/ikke har sygdom (15)

• Beregne, hvor mange måder din begivenhed kan ske. I vores eksempel, hvis vi ønsker at kende odds i vores test, at være nøjagtig, ville vi summerer tal i to celler på vores bord:

Positiv test/har sygdommen (70)

Negativ test/ikke har sygdom (15)

Samlede måder begivenhed kan ske: (85)

Disse ville blive betragtet som en "succes" i tilfælde af interesse og vil være tælleren i vores endelige beregning.

• Beregne, hvor mange måder din begivenhed kan ikke ske. I vores eksempel, ville vi se på tal for:

Positiv test/har ikke sygdom (10)

Negativ test/har sygdomme (5)

Samlede måder begivenhed ikke kan ske: (15)

Dette vil være nævneren i din beregning.

• Beregne odds ved at dividere antallet af måder din begivenhed kan ske efter antallet af måder, ikke kan det ske. I vores eksempel, ville dette være (85) / (15) = 5.67. Det viser testen er næsten seks gange mere tilbøjelige til at give det rigtige svar, end det er at give det forkerte svar.

• Vise odds i forholdet format ved at vise sandsynligheden for succes i forhold til sandsynligheden for succes. I vores eksempel, ville dette være 15:85. For at gøre det mere brugervenligt, reducere brøken divideres med fem og vise resultatet som 3:17. Så er odds for at prøve at give det rigtige svar temmelig god.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com