Sådan Care for en Beaded medicinsk armbånd

02/20/2010 by admin

Medicinsk alert armbånd er indgraveret med medicinske tilstande, allergier og kontaktoplysninger til at advare andre i en situation hvor du ikke kan være i stand til at levere de nødvendige oplysninger. Traditionelt, er armbåndene lavet af rustfrit stål. Der er også beaded medicinsk alert armbånd, der har rustfrit stål Identifikationspladen knyttet til en fashionable beaded armbånd. Dette gør det muligt for bæreren til alert medicinsk personale betingelser uden den vedlagte stigmatisering. Der er nogle særlige pleje overvejelser, der skal tages med beaded version af armbåndet.

Instruktioner

• Undersøg den inderste tråd af armbåndet. Mange medicinsk alert armbånd er lavet af 49-strand nylon-overtrukket rustfrit stål smykker wire. Hvis wiren ser flosset eller rustne, skal du erstatte armbåndet straks.

• Åbn og luk låsen. Medicinsk alert armbånd er udstyret med en Hummer klo eller fjeder ring clasp. Kig på overfladen af låsen. Notér alle dings i overfladen af låsen. Dette kan være et tegn på en ødelæggende indvirkning på armbåndet. Hvis låsen er svært at manøvrere, bringe armbånd til en guldsmed for smøring.

• Undersøg navnepladen. Over tid, kan gravering bære på grund af friktion. Sørg for alle oplysningerne er korrekte og ajourførte. Medicin, allergi og telefonnumre ændres ofte og det er afgørende, at oplysningerne er korrekte og ajourførte for korrekt behandling skal indgives i en nødsituation.

• Undersøg perlerne. Sølv perler kan plette; krystal og plastik perler kan krakket, tilhugget eller brudt. Knuste perler bør erstattes af en guldsmed.

• Brug en smykker pudseklud til polsk navneskilt og perler af de medicinske armbånd. Brug en lille børste til at fjerne andre snavs fra perlerne og andre små områder.

• Undgå at sprøjte parfume eller cologne direkte på den beaded armbånd. Barske dufte eller kemikalier kan forårsage perler at blive misfarvet.

• Fjerne armbåndet når du brusebad eller indtaste en swimmingpool. Nedsænkning i vand over lange perioder kan forårsage wire armbånd til at bryde.

• Lagre de beaded medicinsk armbånd i et køligt sted når den ikke er i brug. Placer armbånd, flad og lige mens i lagring.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com