Hvordan man laver en komprimering Arm ærme

02/25/2010 by admin

Hvordan man laver en komprimering Arm ærme

En arm trykhylster består typisk af elastiske bandager og bruges til at mindske hævelse i øvre ekstremiteter. Nogle læger kan også have en elastisk rør materiale som de skåret til at passe din arm, og der vil glide op over din hånd og på din arm. Kompression arm ærmer kan bruges til en person med akut hævelse efter en skade, eller i lymphadema behandling af en uddannet professionel.

Instruktioner

• Start indpakning elastisk wrap i slutningen af armen. Wraps kan starte på håndleddet eller på palm og gå gennem webhotellet (mellem tommel og pegepind finger).

• Wrap endnu en gang over det første lag at sikre wrap. Ikke trække wrap for stramt; Du bør kunne placere en finger nedenunder wrap, hvis nødvendigt.

• Wrap bandage rundt om armen, indtil du når det ønskede slutpunkt, normalt indtil området hævelse er helt dækket. Sikre wrap med en lås, tape eller Velcro.

• Vurdere om forbinding er for stram ved at bemærke farve af huden og bede den skadelidte hvordan wrap føles. Hvis wrap er smertefulde, kan det være for stram. Hvis der er tegn på, at omsætning ændres på grund af wrap, fjerne wrap straks og igen wrap mere løst.

Tips & advarsler

  • Kontrollere hudfarve straks efter indpakningen og 30-45 minutter efter indpakning. Hvis der er tegn på dårligt blodomløb, fjerne wrap straks. Hvis personen klager over smerter, (der er mere end milde ubehag), fjerne wrap straks.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com