Hvordan man kan rette Peyronies sygdom

05/06/2010 by admin

Peyronies sygdom er præget af arvæv, der udgør inde i penis. Det forårsager penis til at bøje når oprejst og kan være smertefulde. Denne betingelse kan negativ indflydelse på dit sexliv og endog forhindre dig i at have sex. Behandling vil afhænge af sværhedsgraden af din tilstand.

Instruktioner

• Tal med din læge om dine muligheder. Hvis du ikke oplever nogen smerte, kurven er minimal, og du har ingen problemer med seksuel aktivitet, er behandling ikke nødvendig. Hvis du har brug for en form for medicinsk intervention, er indstillinger tilgængelige. Din læge kan tilbyde rådgivning om den bedste fremgangsmåde.

• Overveje penis indsprøjtninger, hvis din krumning og smerte er ikke svær og seksuel aktivitet er stadig muligt. Du vil få flere injektioner i løbet af adskillige måneder. Din læge vil give en lokalbedøvelse under dine behandlinger. I øjeblikket tre forskellige lægemidler anvendes og din læge vil afgøre den mest hensigtsmæssige en for dig. De omfatter verapramil, interferon og collagenases. Disse stoffer alle udføre en lignende funktion, som er at forstyrre kollagen produktion og fordeling eksisterende kollagen i penis. Dette hjælper med at reducere arvæv og den ledsagende smerte.

• Overveje kirurgi, hvis krumning er svær og forhindrer seksuel aktivitet. Kirurgiske procedurer har til formål at afkorte den upåvirkede side af penis eller forlænge den ramte side. Begge disse metoder opnå en ranke rejsning, men kommer med en risiko for erektil dysfunktion. Penis implantater er en anden mulighed og normalt anvendes hvis du allerede har erektil dysfunktion.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com