Sådan bruges kraniel elektroterapi stimulering til behandling af multipel sklerose

05/09/2010 by admin

Sådan bruges kraniel elektroterapi stimulering til behandling af multipel sklerose

Multipel sklerose er en degenerativ autoimmun sygdom, der påvirker centralnervesystemet. Symptomerne varierer meget blandt dem, diagnosticeret med MS, men fælles lidelser omfatte muskelsvaghed, følelsesløse lemmer, sløret syn og endog lammelse. Der er ingen kendt kur for MS, så patienter og deres familier henvender sig til alternative behandlinger, såsom kraniel elektroterapi stimulation, at forsøge at behandle den. Kranie elektroterapi stimulation passerer elektriske impulser på tværs i bunden af kraniet til at ændre hjernens elektriske aktivitet. Det har forbedret eller elimineret symptomer for nogle MS-patienter, men er stadig betragtes som eksperimentelle af den mainstream medicinske samfund.

Instruktioner

• Tale med din læge om dit ønske om at prøve kraniel elektroterapi stimulation for at behandle din multipel sklerose. Veje fordele og ulemper med ham og lytte til hans anbefalinger. Hvis han ikke er støttende på behandling, tale med en anden læge for at få en second opinion. Sørg for, at den læge, der du i sidste ende vælger for at gøre behandlingen er erfarne og har med held administreres kraniel elektroterapi stimulation til multipel sklerose patienter.

• Plan for hvordan du vil betale for behandlingen. Virksomheden sygesikring kan ikke dække kraniel elektroterapi stimulation, fordi nogle anser det for at være eksperimenterende. Hvis det ikke er dækket, vil du nødt til at betale for behandlingen ud af lommen. Behandling priser varierer meget alt efter hvad du har gjort og andre gebyrer din læge afgifter. Spørg din læge, hvis han kan tilbyde en månedlig betalingsplanen til at hjælpe dig med råd til behandling.

• Se din læge til behandling. Han vil placere små klip eller øretelefoner på eller i dine ører. De elektriske impulser vil passere gennem disse. Du vil ikke føle noget mens dette sker, og det tager cirka 15 minutter, afhængigt af behandlingsforløbet, du og din læge vælger.

Tips & advarsler

  • Tale med din læge for at udvikle en passende behandlingsplan for dine behov før du begynder enhver kursus i behandling.
  • Sørg for at du arbejder med en læge, der er kvalificeret til at behandle MS bruger kraniel elektroterapi stimulation.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com