Hvordan man får en Snap på smil

05/23/2013 by admin

Hvordan man får en Snap på smil

Leder du efter en nem endnu overkommelig alternativ til tandblegning? En Snap-on smil er formet fra tænderne og simpelthen snaps på over dine tænder til at give dig lyse hvide tænder straks. Dette kan være en stor mulighed for folk, der har stærkt misfarvede tænder, blegning er mislykkedes at helbrede. Her er en trin for trin guide om hvordan man får en Snap-on smil.

Instruktioner

• Læse et par uafhængige anmeldelser for at afgøre, om en Snap på finér er rigtige for dig. Du kan læse rigtige anmeldelser af kunder ikke tilknyttet firma på smilefacts.com samt backstage.com.

• Løser aktuelle problemer du måtte have med dine tænder. Manglende tænder eller store chips vil dukke op i molding proces. At få dine tænder, hvor du vil have dem før hånd er vigtig, som din Snap på smil støbt direkte fra din nuværende tænder.

• Finde en tandlæge i dit område, der er kvalificeret til at udføre proceduren. At finde en tandlæge i dit område, hovedet til snaponsmile.com og bruge deres "Finde en tandlæge" funktion. Du kan søge efter stat eller søgeord.

• Planlægge en aftale for din Snap på finer. Processen er temmelig hurtig men nogle Tandlæger er booket fast i flere måneder. Planlægning af en aftale i god tid er altid en god idé.

• Hovedet til din udnævnelse og få din Snap på smil. Når du er færdig, Sørg for at gennemgå pleje vejledningen grundigt at holde din Snap på smil i god stand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com