Brænde ud i skoler

06/06/2013 by admin

Brænde ud i skoler

Tidsforbrug i skolen kan være hård og stressende. Nogle mennesker kan ikke håndtere stammen, og andre få overvældet med for meget arbejde. Når dette sker, kan udbrændthed udvikle.

Symptomer på akademiske udbrændthed

Mennesker med akademiske udbrændthed er generelt træt og deprimeret. Mange har ingen tillid til at de kan fuldføre deres kurser med succes, og de i sidste ende blive kynisk om hele processen. Nogle mennesker bliver så deprimeret på grund af udbrændthed, de kan endda blive selvmordstanker, at give op på livet helt.

Årsager til akademiske udbrændthed

Mange universiteter sat en enorm arbejdsbyrde på studerende og forventer alle at være en overachiever. Der er ofte et konkurrencepræget miljø, og mange lærere ser ned på studerende, der simpelthen gøre en passende job. Kombinationen af endeløse arbejde og konstant pres tager i sidste ende sit vejafgift på psyke af nogle studerende.

Forældrenes tilslutning

Ifølge Washington Post fandt en nylig undersøgelse af Finlands akademi, at udbrændthed synes at køre i familier. Studerende med udbrændthed har ofte forældre med lignende følelser om deres arbejde, liv eller finansielle situation. Årsagerne til denne forbindelse er uklare. Forskere har teoretiseret, at det kunne være relateret til forældrerollen teknikker.

Undgå udbrændthed

Ifølge eksperter på vellykket akademisk er det muligt for studerende at undgå udbrændthed ved at tage flere pauser, bruge mere tid på deres sociale liv og tager bedre pleje af deres sundhed, således at de føler sig bedre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com