Tips om Organizating en Health Fair

06/13/2013 by admin

Tips om Organizating en Health Fair

En sundhed fair er en begivenhed at fremme sundhed bevidsthed, informere offentligheden og opmuntre deltagerne til at skabe positive adfærdsmæssige sundhed ændringer. Sundhed messer tilbydes af specifikke sundhed relaterede grupper såsom community centre, hospitaler og familie rådgivningscentre. Det vigtigste mål i planlægger en sundhed fair er at være innovative og kreative på en sådan måde, at folk vil se frem til at det bliver en årlig begivenhed.

Planlægge din begivenhed

Planlægger en sundhed fair kræver mellem seks måneder til et år før den planlagte dato. Arrangere en planlægning udvalget og har repræsentanter fra forskellige grupper: sundhedspersonale, sundhed agenturer, skoler, kirker, lokale virksomheder, medier og forskellige medlemmer af din målgruppe.

Afgøre, hvilke grupper du ønsker at målrette og kontakte dine kreditorer. Oprette et spørgeskema for kreditorerne, så de kan vurdere messen. Dette afgør styrker og svagheder, om blev målene nået, og det vil tjene som rettesnor for den næste sundhed fair.

Vælg en placering, der er stor nok til at gøre det muligt leverandører til at opstille deres skærme med masser af gåtur omkring plads til deltagere.

Formen udvalg

Opdele din frivillige i udvalg og tildele hver med en bestemt opgave. For eksempel, den koordinerende udvalg er ansvarlig for planlægning tema, planlægning og budgettering. Det kliniske Udvalget er ansvarlig for emner, sundhed og interaktive aktiviteter. En logistik Udvalget vil være ansvarlig for placering, boder og sikkerhedsforanstaltninger. Det kirkelige udvalg vil være ansvarlig for at arrangere tilstrækkeligt personale og frivillige. En reklame Udvalget vil være ansvarlig for marketing sundhed fair i området.

Vælg et tema

Du kan planlægge din sundhed fair at falde sammen med en ferie eller oprette en sæsonbestemt tema. For eksempel, hvis du vælger at få din sundhed fair i februar, kan dit tema være "Fejre et sundt hjerte," i forbindelse med Valentins dag. Hvis du beslutter dig for at organisere en sundhed fair i foråret, kan dit tema være "Hoppe i forår", og har en trampolin på displayet. Hoppe på trampolin tilbyder de samme fitness fordele som sjipper, men uden virkningen af landing på jorden.

Kontakt eksterne kilder

Organisationer som American Cancer Society, March of Dimes og American Heart Association kan levere undervisningsmateriale. Fremme sundhedssektoren såsom fitnesscentre, massage terapeuter og kiropraktik kontorer kan være tilgængelige for sundhed messer og kan tilbyde deres tjenester. Regeringsagenturer kan give oplysninger om politiet og brandsikkerhed, spirituskørsel forebyggelse og svømning sikkerhed.

Interaktive aktiviteter

Omfatte interaktive aktiviteter på din sundhed fair. Arrangere aktiviteter om emner som stress, kvinders og mænds sundhed-relaterede spørgsmål og barn pleje ressourcer. Blodtryk, glucose eller kolesterol test, og har deltagere Forudregistrer for disse screeninger. Har CPR og førstehjælp, selvforsvar, kampsport, udøve udstyr og sund madlavning demonstrationer. Udføre sundhed vurdering spørgeskemaer og undersøgelser. Opfølgning med resultater og tilbud deltager vejledning om sund livsstilsvaner og ændringer. Resultaterne og spørgeskemaerne skal gives til deltageren for bekymringer om fortrolighed. Har en slippe skema udarbejdet for deltageren til at underskrive før screeninger.

Incitamenter og præmier

Incitamenter tilskynde til deltagelse på en sundhed fair. Træffe beslutning om et incitament, der falder sammen med dit tema. Du kan også bruge gratis reklamegaver fra dine leverandører. For eksempel, give deltagerne med en kort, der skal stemples. Dette kort vil have et bestemt antal kabiner eller screeninger de skal besøge for at få et stempel. Når kortet er fuldt stemplet de slå det i og bliver berettiget til en gratis gave.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com