Tegn & symptomer på narkotikamisbrug & afhængighed

02/02/2014 by admin

Tegn & symptomer på narkotikamisbrug & afhængighed

Hvis du har mistanke om nogen du kender er afhængige af narkotika, kan det være vanskeligt at bevise. Narkomaner vil ofte dække deres spor for brug af narkotika ved at holde dem, der vil afvise af aktivitet på afstand. Du kan søge efter bestemte tegn og symptomer, der kan indikere, at personen har et problem med stoffer. Efter anerkende har personen et narkotikamisbrug, du kan derefter adresse hvordan man kan løse problemet.

Penge og ejendele

Hvis den person, der misbruger stoffer er en teenager, vil han ofte have uforklarlige anmodninger for penge, ifølge Mayo Clinic. Teenagere kan gå så langt at søge i huset for penge eller han kan sælge forskellige værdifulde genstande fra Parlamentet om at støtte sin vane. Stofmisbrug vil drive en bruger kan få mere af stoffet, uanset omkostningerne.

Arbejde og skole

En person, der misbruger stoffer vil ofte opleve en nedsat interesse i aktiviteter såsom skole eller arbejde. Studerende, der tidligere har opnået høje karakterer vil pludselig begynder at udføre dårligt i deres skolearbejde. Medarbejdere, der før var model arbejdstagere vil begynde mangler et overdrevet antal arbejdsdage, har problemer med at udfylde arbejde og vise andre unormale arbejde adfærd.

Beskyttelse af personlige oplysninger

En pludselig ændring i niveauet for beskyttelse af personlige oplysninger kræves af en person, herunder teenagere, kan indikere et problem med narkotikamisbrug. For at maskere deres vaner, narkotika, mange brugere vil gøre deres soveværelse off-grænser til andre eller de vil være utilgængelig for timer ad gangen uden en gyldig forklaring for hvor de var og hvad de gjorde.

Adfærd

Misbrugere vil vise en pludselig ændring i deres adfærd. Misbrugere vil ofte blive irritabel, være udsat for vrede udbrud, være dovne for timer eller dage, vil vise paranoia om enhver række ting, vil grine om emner, der normalt ikke synes sjovt eller kan have problemer med at koncentrere sig om selv simple opgaver eller samtaler.

Udseende

Narkomaner vil ofte lade deres fysiske fremtoning gå som de fokuserer mere på få og bruge narkotika. Personlig hygiejne og holde tøj ren og pæn vil blive mindre af prioriteter for en stofmisbruger. Afhængigt af de lægemidler, de bruger, kan en person udvikle blodskudte øjne, bleg hud tone, ryster hænder eller ulige ildelugtende ånde.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com