Hvordan man genvinder balancen efter et slagtilfælde

01/18/2014 by admin

Hvert år lider næsten 800.000 amerikanere et slagtilfælde--Når blodtilførslen til hjernen er blokeret, Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse. Hjerneceller dør på grund af obstruktion, der er forårsaget af enten en blodprop eller en burst blodkar. Slagtilfælde overlevende kan lide en lang række komplikationer, herunder tab af balance. I mange tilfælde, dog, kan balance genoprettes.

Instruktioner

• Øvelse. Starter en øvelse rutine følgende et slagtilfælde kan forbedre din balance og bør indledes hurtigst muligt efter slagtilfælde, ifølge Toronto Rehab. Spørg din læge før du begynder et træningsprogram, og spørg din rehabilitering terapeut for balance-specifikke øvelser. Et simpelt eksempel: sad i en stol og stående op.

• Overveje seler. Ifølge en undersøgelse foretaget af Dr. Ruth Kent af University of Leeds, kan ved hjælp af en skinne eller en bandage efter et slagtilfælde hjælpe slagtilfælde overlevende genvinde langsigtet balance og mobilitet.

• Brug en wobble bord. En wobble bord er en disk med en halvkugle beliggende på nederst i midten. Målet er at stå på disken og forsøge at holde det vandrette (dvs. uden kanter rører gulvet). En wobble bestyrelse kan hjælpe slagtilfælde overlevende genvinde balance og er tilgængelig på de fleste butikker, der sælger træningsredskab.

• Lære implicit læring teknikker. Implicit læring omfatter læring af oplysninger uden mulighed for at beskrive viden om hvad er lært (dvs. at få viden gennem eksponering, såsom ridning en cykel). Et eksempel på implicit læring omfatter fejl-mindre læring. Fejl-mindre læring involverer ikke fortælle en person hvad han gør forkert eller lige. Snarere, patienten blot lærer samtidig gør noget, der gradvist bliver mere vanskeligt. (Et eksempel: stående op og nåede til et objekt, der placeres længere og længere væk hver gang). Ifølge en undersøgelse offentliggjort i Journal af fysioterapi, var implicit læring, især fejl-mindre learning teknik, vist sig at være mere effektiv til at forbedre balancen mellem slagtilfælde overlevende end eksplicit læring teknikker.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com